homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Himen rupt partial!?

#1 2012-03-21 18:11:00

crid
Full member
Inregistrat: 2012-01-03

himen rupt partial!?

hey. S-a mai confruntat cineva cu astfel de situatii? e posibil?

in urma unui control ginecologic (nu e primul) mi s-a spus ca himenul nu este rupt in totalitate, ca inca mai exista o parte din el.
faza este ca la primul contact sexual am sangerat ( nu stiu cat de mult./putin ar fi fost normal) dar a fost sangerare. de atunci e ceva vreme...lunga. vreo 2 3 ani. abia de un an de zile mi-am inceput viata sexuala, ca sa zic asa, (exceptand acel prim contact pierdut in trecut) cu iubitul meu dar nu a mai aparut nici o sangerare, doar usor disconfort cateodata, durere nesemnificativa.

este posibil sa mai existe acea parte de himen nerupt de la locul lui?dupa atat timp?
pentru mine a sunat ciudat sa mi se zica asta abia la al 3lea,4lea consult (la aceeasi doctora)..si chiar am intrebat-o daca nu se inseala cumva lol (logic ca s-a uitat urat, putin amuzata si m-a asigurat ca :"da, cred ca sunt mai sigura decat tine" lol  )

Ultima oara a fost editat de crid (2012-03-21 18:26:58)

That which doesn't kill us makes us stronger!

#2 2012-03-21 23:12:29

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: himen rupt partial!?

pai si te deranjeaza cu ceva? lol daca nu, nu vad care-i problema. din cate stiu e mai mult decat posibil sa ramana o parte din himen, de fapt nu cred ca se duce de tot. poate sa fie si din cauza partenerului/ partenerilor.

#3 2012-03-22 17:55:32

crid
Full member

nu ma deranjeaza cu nmc. nu ne smile
doar ca era surprinsa doctora ca uite, dom-le, rezista :">
din cauza partenerului de ce ar putea fi?

#4 2012-03-22 18:02:56

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

nu esti prima nici ultima care are chestia asta smile e perfect normal
partea "rupta" din himen a fost suficienta pentru o penetrare completa, asa ca nu s-a rupt de tot; e si elasticitatea implicata aici
poate in timp se va rupe de tot, in cazul unui contact mai "brutal", poate va ramane asa
cum zicea si eph, daca nu te (va) incomodeaza cu nimic, da-l incolo lol

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2012-03-22 18:12:47

eph
Hero member

voiam sa spun ca poate nu este atat de "mare" incat sa rupa tot himenul (nu trebuie sa fie mic ochiometric lol dar pentru dimensiunile sau elesticitateta si alte proprietati ale himenului tau nu o fi suficient tongue ) sau este foarte bland, sau te lubrifiezi bine cu el pentru ca totul este asa cum trebuie, spre deosebire de sa zicem un partener agresiv combinat cu sa nu fii suficient de lubrifiata si poate alte dimensiuni.

Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-22 18:13:18)

Publicitate

loading...

#6 2012-03-22 18:33:37

crid
Full member

ok, ms pt lamuriri.
si, da, e ok si cu el prin preajma. ne e bine si asa big_smile

#7 2012-03-22 18:36:00

eph
Hero member

mie nu mi-ar fi placut sa comenteze ginecologul pe tema asta rotfl de obicei eu o manipulam cu ceva care sa o faca sa ofteze "ah ce draguuut!" ca sa foloseasca valvele cele mai mici pe mine rotfl

#8 2012-03-22 18:38:00

crid
Full member

pai nu s-a exprimat intr-un mod urat sau mai stiu eu cum. zambea cand mi-a zis asta :"> doar ca eu nu stiam ca e atat de...normala chestia asta si cred ca m-am balbait f putin la un moment dat lol

#9 2012-03-22 18:42:47

eph
Hero member

mi se parea jenant subiectul doar lol
dar e mai bine decat prima mea consultatie: medicul: "hai dezbraca-te ca nu am toata ziua la dispozitie!" rotfl am zis ca nu mai calc in viata mea acolo.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.