|
Nu esti logat.
Contraceptive Yaz [urgent]#1 2012-03-23 00:07:33
Contraceptive Yaz [urgent]Eu iau yaz la ora 3 dupa amiaza iar in a doua saptamana vineri si sambata am luat pastila pe la 2, 2 jumate pentru ca la 3 nu puteam sa o iau fiindca urma sa am un interviu ,etc, ideea e ca nu puteam sa car pastilele dupa mine. Vineri ziua si seara si de asemenea sambata dimineata si seara am avut contacte fara prezervativ... Astazi , 22 martie , am luat ultima pastila alba din blister si e 11:57 si tot nu mi-a venit... Incep sa ma panichez... am motive, sau are vreo relevanta faptu ca a fost an bisect , mai intarzie o zi ... Ultima speranta o am sa-mi vina peste noapte... Help pls Si daca intarzie o zi pt ca e an bisect, eu continui sa iau pastilele normal? Am atatea intrebari... Offline #2 2012-03-23 08:03:38
Re: Contraceptive Yaz [urgent]nu are legatura cu anul bisect si, oricum, daca nhu ai uitat sa iei nici o pastila nu ai motive de ingrijorare...asta e, nu a venit menstra...nu ne spui la a cita pastila alba vine de obicei deci mie una nu prea imi reiese motivul de ingrijorare....oricum, si daca nu vine, si tu stii ca nu ai facut nici o greseala in utilizare(adica nu ai intirziat mai mult de 12 ore, nu ai luat antibiotice, nu ai luat extract de sunatoare/baut ceai sau infuzia/baut fresh de grapefruit) STAI LINISTITA, NU E NICI O PROBLEMA. Incepi urmatoarea folie in mod normal si vezi ce se intimpla SI LA SFIRSITUL; ACESTEIA...daca nici atunci nu apare menstra, merita sa te gindesti la test de sdarcina si la schimbat pastilele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2012-03-23 09:43:57
Re: Contraceptive Yaz [urgent]Pai nu inteleg de ce mi-ar intarzia chiar acum , dat fiind faptul ca in afara de acele 2 zile cand le-am luat mai devreme cu aproximativ o ora , nu am facut absolut nici o greseala, am cautat in gunoi blisterul vechi si m-am uitat de 15 ori pe el si nu am ratat nici o pastila. De obicei imi venea dupa ce luam ultima pastila alba, seara pe la 7. Grefe n-am pus gura pe ele deloc desi mor dupa ele, sunatoarea n-o suport si singurele pastile care le-am luat au fost piafen / ibuprofen si niste paracetamol ici colo cu vreo 2-3 pliculete de theraflu. Iau yaz de aproape un an si nu am mai patit asa ceva,de aceea m-am panicat. Multumesc frumos pentru raspunsul prompt... Ultima oara a fost editat de Snowbaby (2012-03-23 10:23:04) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|