|
Nu esti logat.
Pauza anticonceptionale#1 2012-02-02 20:12:32
Pauza anticonceptionaleBuna seara, iau anticonceptionale yaz de un an si as dori sa stiu daca ar fi recomandat sa iau o pauza, iar daca raspunsul este afirmativ as dori sa stiu cand anume ar trebuii. Mentionez ca nu am avut nici un efect secundar de la aceste anticonceptionale. Offline #2 2012-02-03 11:11:36
Re: Pauza anticonceptionaleteoria spune sa faci analize lunar (in special pt ficat) si daca ies bine, nu e nevoie sa faci pauza. Offline #3 2012-02-03 11:15:13
Re: Pauza anticonceptionalenu chiar lunar totusi o data la 6 luni sau un an Offline #4 2012-02-07 17:26:01
Re: Pauza anticonceptionalemultumesc Offline #5 2012-03-17 21:36:46
Re: Pauza anticonceptionalebuna,am si eu o intrebare iau anticon tri-regol,sunt protejata si in pauza d 7 zile? Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-17 21:39:12
Re: Pauza anticonceptionaleda, esti Offline #7 2012-03-17 21:55:05
Re: Pauza anticonceptionalemultumesc dar mie si prietenului meu ne este teama sa nu raman daca ejaculeaza in interior ne este sa nu raman,dar iau antico tri-regol...ce ma sfatuiti? Offline #8 2012-03-17 21:59:11
Re: Pauza anticonceptionalepai te sfatuiesc sa nu-ti mai fie teama, atatea persoane ti-au zis ca e ok, scrie pe prospect tot asa, ce altceva se mai poate spune ? Offline #9 2012-03-21 23:41:35
Re: Pauza anticonceptionalebuna am luat timp de 1 an anticonceptionale MIRANOVA 100+20MCG (la sfatul ginecologului) dupa care am facut pauza 3 luni ,apoi le-am luat timp de 5 luni si am hotarat sa fac pauza dorindu-mi un bebe. Problema care ma preocupa e ca am ramas insarcinata sau cel putin asa cred in prima luna de pauza...practic menstruatia trebuia sa-mi vina pe 8 martie si suntem in 21 si nici un semn.Mentionez ca inainte de a lua anticonceptionale aveam probleme cu intarzierea menstruatiei, dar in cele 3 luni de pauza totul a fost normal nu am avut intarzieri.Desi am citit pe internet ca anticonceptionalele stopeaza ovulatia si daca eu sunt insarcinata practic efectul lor nu mai e in organism... vreau sa-mi spuneti la ce riscuri ma expun daca merg cu sarcina mai departe? Sunt preocupata pentru ca acum 3 ani am avut un avort spontan si am ramas cu o frica ca nu voi mai putea avea bebe desi am 25 de ani. Offline #10 2012-03-22 10:18:29
Re: Pauza anticonceptionalecand renunti la anticonceptionale pot aparea intarzieri ale menstruatiei, nedatorate neaparat unei sarcini; anticonceptionalele nu pun probleme in cazul unei eventuale sarcini, singurul risc fiind acela al unei sarcini multiple. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #11 2012-03-22 14:30:39
Re: Pauza anticonceptionaleeu am inteles asa: ai luat ac un an, intrerupere 3 luni (in prima luna de intrerupere facand sex neprotejat crezi ca ai ramas insarcinata, dupa aceea urmand cele 2 luni de pauza), apoi 5 luni ai luat iar ac si acum iar intrerupere. si crezi ca esti insarcinata undeva la 5+2 luni =7 luni? si tu ai avut mentruatie tot timpul asta si in pauza si cand luai pastilele, numai ca acum dupa ultima intrerupere inca nu a venit. pai de la intrerupere este normal sa te dereglezi chiar daca la cealalta intrerupere nu te-ai dereglat. plus ca mentruatia ta inainte de pastile era neregulata si este logic sa revina la normal cand incetezi administrarea lor. e imposibil sa fii inteles bine, ca doar nu esti insarcinata in 7 luni si nu ai avea cum sa nu pastrezi sarcina, deci cand consideri ca ai ramas? solutia este testul de sarcina la 3 saptamani de la contact sau analiza HCG din sange. Offline #12 2012-03-22 16:56:04
Re: Pauza anticonceptionalehello Soarta-i soarta, viata nu-i decat o parere. Offline #13 2012-03-22 17:05:47
Re: Pauza anticonceptionalemergi la medicul de familie, cere-i sa-ti prescrie analizele de rutina si teoretic, daca sunt in limite, nu trebuie sa faci pauza. Offline #14 2012-03-23 09:00:57
Re: Pauza anticonceptionale
ai inteles gresit!!!!!!!! am luat 1 an ,3 luni pauza (totul okk nu am ramas insarcinata), iar 5 luni (terminate pe 5 feb 2012) dupa care am vrut sa fac pauza si cred ca sunt insarcinata pentu ca trebuia sa.mi vina menstruatia in jur de 8 martie si nici un semn pana acum. Offline #15 2012-03-23 10:19:58
Re: Pauza anticonceptionaleai facut test de sarcina? Offline #16 2012-03-23 12:11:33
Re: Pauza anticonceptionalepai daca ai avut contacte neprotejate este posibil, dar la fel de posibil este sa fie o dereglare de la intrerupere. daca esti insarcinata si vrei sa pastrezi sarcina, din cate stiu eu cel putin, nu este nici o problema, chiar daca e prima luna de intrerupere. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|