|
Nu esti logat.
Interpretare ecograf#1 2012-03-22 20:04:16
interpretare ecografam mers astazi si am facut un ecograf..asa..pentru control de rutina..si scrie asa: Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #2 2012-03-22 20:10:17
Re: interpretare ecografsi ce a spus? ecografia mi se pare normala. endometrul nu are cum sa fie la dimensiunile normale (adica fara pastile) pentru ca ele il modifica. iei ac de curand? daca da, intepaturile pot aparea ca efect advers in primele luni. daca nu, ai considerat o problema de alta natura? (infectie urinara, ceva cu rinichii?) sau chiar un usor SPM chiar daca iei pastile? daca apar spre venirea menstruatiei. Offline #3 2012-03-22 20:15:52
Re: interpretare ecografpai intepaturile astea tin pe toata perioada administrarii pastilelor..eu iau artizia de 6 luni..bine o luna nu le-am luat in decembrie ca nu am avut cum..am fost plecata din tara si am uitata de ele..si eu m'am dus la ea k sa exclud existenta unei sarcini pentru ca in ianuarie pe 7..am avut un contact sexual cu risc..si nu luam pastile atunci ea a zis ca nu se vede sarcina ..ar fi 2 luni..si jumatate ..s-ar fi vazut daca era ceva..si a zis ca in rest e ok:|...sii totusi eu am intepaturi si stari aiuea..(greata..dureri de sani) Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #4 2012-03-22 20:19:22
Re: interpretare ecografin luna in care nu ai luat (fiind si recenta) ai mai avut simptomele astea? daca nu, cred ca pot sa fie efecte secundare de la pastile pentru ca ai intrerupt si le-ai reluat, acum fiind a 2-3 luna/ folie (deci inca este normal sa ai asa ceva). si inainte de intrerupere la fel, daca sunt 6 luni in total, inseamna ca si atunci aveai pana in 3 luni/ folii cand este acceptabil sa ai efecte adverse. sau nu te intelegi cu ele. pentru a exclude sarcina poti face un test. Ultima oara a fost editat de eph (2012-03-22 20:20:52) Offline #5 2012-03-22 20:22:26
Re: interpretare ecografam facut ..pe putin..5 teste de sarcina..toate dimineata cu prima urina..si au iesit negative..dar..staril;e astea..de voma..si..parca am si burta umflata..ma impacienteaza..oricum dupa ecograful de astazi..m;am mai calmat...cred ca daca era ceva dupa 2 luni jumatate de sarcina se vedea la ecograf Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-22 20:27:26
Re: interpretare ecografclar nu esti insarcinata. poate ti-ai si indus starile, de frica. am inteles ca e posibil. cred ca trebuie sa astepti sa treci de primele luni de ac in care poti avea asa ceva, si daca inca te mai supara sa mergi la planning poate e nevoie sa le schimbe cu altele. Offline #7 2012-03-22 20:32:23
Re: interpretare ecografam mers la planning saptamana trecuta ..a zis sa astept sa vina menstra duminica viitoare..dupa care sa mi le schimbe..a zis ca imi trebuie altele...cu progesteron..mai mult:)..oricum..sarcina se exclude pentru ca eu cred ca si endometrul la 2 luni ar fi mai ingrosat nu numai 0,8 cm..si se si vedea..nu?zic si eu nuj:-?? Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #8 2012-03-22 20:38:24
Re: interpretare ecografnu stiu exact la cat se vede sarcina la eco. pelviana dar testele alea sunt suficiente. Offline #9 2012-03-22 20:46:34
Re: interpretare ecografms mult oricum..daca este cineva care stie..cat trebuie sa fie marimea uterului si marimea endometrului..in luna a2a de sarcina..sa imi spuna si mie:*.. Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #10 2012-03-23 17:47:24
Re: interpretare ecografva rog cine stie sa imi raspunda si mie..la un eco. pelviana se vede o sarcina de 2 luni jumatate? Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline #11 2012-03-23 17:55:00
Re: interpretare ecografda, cu siguranta se vede Offline #12 2012-03-23 17:57:46
Re: interpretare ecografmultumesc Pe cel care astazi il indepartezi ranindu-l, maine il vei regreta, simtind lipsa imbratisarii lui. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|