|
Nu esti logat.
Karissa = Artizia ?#1 2011-03-26 17:44:41
Karissa = Artizia ?Buna ziua. Acum cateva zile am fost la dna doctor, pentru a-mi schimba pastilutele ( yasmin ) din cauza colesterolului f crescut. Mi-a recomandat sa trec pe Karissa. Insa, ieri am aflat de Artizia care contine aceiasi hormoni, in exact aceleasi cantitati ( 0,075 mg gestoden cu 0,02 mg etinilestradiol ). Offline #2 2011-03-26 19:34:49
Re: Karissa = Artizia ?combinatia hormonala fiind aceeasi, poti sa optezi pentru artizia Offline #3 2011-03-27 18:22:06
Re: Karissa = Artizia ?Multumesc pentru raspuns. Sper sa nu fac vreo prostie.. Offline #4 2012-03-24 22:46:07
Re: Karissa = Artizia ?buna seara, am luat o buna bucata de timp yasmin, dar care sunt cam scumpe...am fost la planificare si mi s-a recomandat aceste artizia,gratis...am terminat prima folie de pilule, luate corect...dar in seara asta ar trebui sa iau prima pilula din a 2- a folie, numai ca nu mi-a venit menstr. in aceasta pauza de 7 zile.Ce trebuie sa fac ?sa le continui? Offline #5 2012-03-24 23:02:40
Re: Karissa = Artizia ?da poti sa le continui, daca excluzi sarcina, incepe urmatoarea folie in mod normal. Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|