|
Nu esti logat.
INTRODUCERE OVULE#1 2012-01-02 23:44:09
INTRODUCERE OVULEfetelor ajutati.ma si pe mine. Offline #2 2012-01-02 23:48:31
Re: INTRODUCERE OVULEar fi ideal să te ajute prietenul, pentru a le putea introduce suficient de ad?nc... Iubesc si sunt iubita Offline #3 2012-01-03 11:44:27
Re: INTRODUCERE OVULEte asezi in pat, pe spate, cu genunchii ridicati cat mai la piept; ovulul il introduci cu un singur deget, nu prea ai cum sa-l tii cu doua degete pt ca aluneca, si nu cred ca e prea placuta senzatia; il impingi cat de mult poti, iar apoi e recomandat sa stai in pat (de preferabil sa iei ovulul seara inainte de culcare). daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #4 2012-01-03 18:40:50
Re: INTRODUCERE OVULEsau daca ai folosit vreodata tampoane interne, este acelasi lucru. in baie, stai pe vine cu picioarele departate, sau in picioare cu un picior pe cada sau pe vasul de toaleta, si introduci ovulul cu un deget cat de adanc poti. te speli pe maini bine inainte si dupa logic. chestia cu prietenul este ge-ni-a-la! Offline #5 2012-01-03 19:27:30
Re: INTRODUCERE OVULEmultumesc de raspunsuri fetelor. nu am folosit tampoane interne.dar o sa ma descurc eu.. Offline Publicitateloading...
#6 2012-01-03 19:30:51
Re: INTRODUCERE OVULE eu ma gandeam cu degetul, dar asa e si mai tare Offline #7 2012-03-25 13:42:09
Re: INTRODUCERE OVULEbuna, mie mi-a recomandat ginecologul sa-l umezesc putin inainte, probabil pentru a usura introducerea lui. Poti sta in picioare cu picioarele putin departate, il introduci cu degetul mijlociu cat de mult poti. nu baga alte lucruri mai lungi, cat e degetul mijlociu de lung e suficient Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|