|
Nu esti logat.
Ciclul menstrual-2#20 2012-03-25 14:27:50
Re: ciclul menstrualhelo. am intrerupt pastilele anticonceptionale dupa 6 ani de administrare fara pauza la sfatul medicului. Acum astept sa imi vina ciclul menstrual dar a intarziat 2 saptamani si nici nu da semne ca o sa imi vina curand. Dupa ultima menstruatie am folosit la fiecare contact prezervativ. E normal sa intarzie atata menstruatia sau trebuie sa ma ingrijorez sa ma duc din nou la doctor? Offline #21 2012-03-26 10:35:26
Re: ciclul menstruale normal sa intarzie o sapt, doua, in prima luna de pauza. mai asteapta o sapt. daca tot nu vine, programeaza-te la o consultatie. cum era ciclul tau iniante de AC? Offline #22 2012-03-26 19:03:12
Re: ciclul menstrualera foarte abundent, regulat si dura foarte mult, cam 8 zile. pe durata administrarii pastilelor perioada cm s-a redus la 2 - 3 zile cel mult. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|