|
Nu esti logat.
Dureri dupa contactul sexual#1 2012-03-28 23:41:17
dureri dupa contactul sexualBuna...!!!Sunt noua pe acest forum...am si eu o mica problema...dupa actul sexual am o durere sfasietoare de ovare(cred) timp de 10-15 min...mentionez ca iau anticonceptionale mercilon...sunt la a doua folie...aceste pastile le-am administrat la sfatul medicului ginecolog...Tin sa merntionez ca acest control l-am facut acum 2luni si jumatate...medicul mi-a specificat ca nu am nici o problema...adica chisturi ovariene sau lucruri de genul asta...Intrebarea mea ar fi urmatoarea...Pot sa fac chisturi ovariene in 2-3 luni...si asta sa fie problema?d aia sa am durerile astea...ca am citit pe net ca durerile astea apar in cazul am chisturi ovariene... Offline #2 2012-03-29 11:40:23
Re: dureri dupa contactul sexualin 2-3 luni pot sa apara, dar nu cresc atat de mult cat sa te doara. poate ai facut o anexita... Ultima oara a fost editat de anca90 (2012-03-29 11:40:41) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|