homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Siteuri de matrimoniale

#1 2012-03-26 15:33:44

POPA DANA
New member
Inregistrat: 2009-02-18

siteuri de matrimoniale

Ce parere aveti desore cei care se cunosc de pe siteurile de matrimoniale? Credeti ca o astfel de relatie ar dura? Stiti pe cineva care si-a inalnit iubitul sau iubita intr-un astfel de context?

#2 2012-03-26 16:26:34

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Re: siteuri de matrimoniale

Ce ti-e site-ul de matrimoniale ce ti-e Facebookul, Messenger & co. Daca e sa fie, e. Nu prea conteaza unde va cunoasteti. Daca va vedeti face2face, incepeti o relatie si omul de langa tine e okey nu vad unde e problema. Poti la fel de bine sa cunosti pe cineva in parc si sa nu iasa nimic asa ca mie personal mi se par irelevante "inceputurile" nustiu

#3 2012-03-26 16:37:55

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

e si asta un mod de a cunoaste oameni si relatiile rezultate au aceleasi sanse sa reziste sau nu ca si cele intre persoane care se cunosc in "lumea reala"

eu pot sa zic doar ca am cunoscut oameni f ok pe Internet, atat fete, cat si baieti smile dar am avut parte si de "reversul medaliei", normal! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#4 2012-03-26 17:17:31

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Eu mi-am cunoscut actualul iubit pe mess lol  de fapt, se cunostea cu fratele meu de pe un forum de jocuri, el fiind si cel care i-a dat id-ul meu de mess. Am chat-uit vreo luna si ceva si apoi ne-am intalnit. Cred ca pe amandoi ne-a intrigat faza asta cu messul. Niciunul dintre noi n-ar fi crezut ca ar ajunge sa se combine asa tongue  Dar iata ca in curand  facem 4 ani de cand suntem impreuna. Bine ca nu s-a dovedit a fi vreun psihopat! lol

#5 2012-03-26 19:49:03

alyush
Platinum member
De la: BV
Inregistrat: 2009-10-05

eu mi-am cunoscut iubitul pe hi5 lol iar mai apoi ne-am cunoscut la liceu lol si de cativa ani suntem impreuna si sper sa fim multi ani de acum incolo tongue

Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma

Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE

Publicitate

loading...

#6 2012-03-27 08:45:27

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

sa incep o relatie pe internet mi se pare aiurea de tot, in schimb sa il cunosc pe internet, sa ne cunoastem live ca amici, cunostinte, si apoi sa fim impreuna e ok..
cunosc destui oameni care s-au cunoscut pe site-uri de matrimoniale (cel putin 3 cupluri) si acum sunt casatoriti.

hjarta

#7 2012-03-28 00:42:30

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu conteaza in ce imprejurari cunosti o persoana, ci cum decurge relatia mai departe, ce fel de persoana este, etc...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#8 2012-03-28 14:41:47

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

si noi ne-am "intalnit" pe net, pe un site de jocuri smile

personal nu prea agreez site-urile de matrimoniale... mi se pare ca majoritatea celor ce apeleaza la ele le vad ca pe o ultima solutie de a cunoaste pe cineva, si din moment ce fac asta ceva clar nu-i ok cu viata lor sociala din enshpe mii de motive; plus ca multi sunt niste ciudati, disperati (scuzati limbajul lol ), din pacate pentru ceilalti.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#9 2012-03-29 12:52:04

nana75
New member
De la: Spania
Inregistrat: 2008-08-21

POPA DANA a scris:

Ce parere aveti desore cei care se cunosc de pe siteurile de matrimoniale? Credeti ca o astfel de relatie ar dura? Stiti pe cineva care si-a inalnit iubitul sau iubita intr-un astfel de context?

buna fetele....eu sunt exemplul viu ca functioneaza....mi-am intalnit sotul acum 5 ani pe un site de matrimoniale....dating....si o sa radeti dar dupa 3 luni a venit dupa mine in tara...el fiind plecat afara, de atunci suntem impreuna si super fericiti...asa ca eu recomand la toata lumea sa dea o sansa acestor site-uri, bineinteles ca sunt si o gramada de nebuni pe acolo, dar poate fi si persoana pe care o asteptati

Speranta moare ultima!

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o persoana esti intreaga lume!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.