|
Nu esti logat.
De ce imi intarzie ciclul ?-2#20 2012-03-14 18:05:34
Re: De ce imi intarzie ciclul ?L-am folosit corect dar am auzit ca se poate rupe. Eu n-am observat nimic dar nu stiu ce sa cred. Offline #21 2012-03-14 18:28:49
Re: De ce imi intarzie ciclul ?atunci cand se rupe se sfasie complet (nu doar o fisura), nu ai cum sa nu observi. deci stai linsitita. Offline #22 2012-03-15 17:27:29
Re: De ce imi intarzie ciclul ?Multumesc! Chiar m-ai linistit >< Offline #23 2012-03-23 23:13:02
Re: De ce imi intarzie ciclul ?buna fetelor,am fost la doctor am facut si 2 teste beta hcg,primul a iesit 18,2 adika pizitiv, iar al 2-lea a iesit 1 adika negativ la interval de o saptamana intre ele. Luni merg iar, este clar am avut o sarcina si am pierdut-o. Credeti ca mai este nevoie sa fac inca un beta hcg, daca al doilea a scazut la 1? Va multumesc si apreciez raspunsurile voastre. Ultima oara a fost editat de georgy89 (2012-03-23 23:30:05) Offline #24 2012-03-26 10:43:30
Re: De ce imi intarzie ciclul ?nu, nu mai ai de ce sa-l repeti. ai facut si o ecografie cand ai fost la medic? Offline Publicitateloading...
#25 2012-03-30 16:57:48
Re: De ce imi intarzie ciclul ?Buna! am si eu o problema. mi-a intarziat aproximativ 2 sapt. am un ciclu nu chiar fix, imi vine ba cu 3 zile mai devreme ba cu 3 mai tarziu de cand ma stiu, dar cateodata, pt cateva luni se fixeaza pe o data, de ex, in ultimele 3 luni mi-a venit pe 16. Deci ultima menstruatie am avut-o pe 16 februarie. Am avut cateva contacte sexuale neprotejate, dar n-a ejaculat niciodata in mine deci imi asum riscul de a se fi scapat ceva...sa zic asa. Am facut 2 teste de sarcina, unul acum o sapt, unul azi, amandoua negative. pe test scrie ca e precis din prima zi de intarziere a menstruatiei...acum nu stiu ce sa cred, sunt insarcinata sau nu? n-am niciun simptom, doar azi cand am stranutat puternic m-au durut rau ovarele...in rest nimic. vreau sa mai astept o sapt sa ma duc la doctor dar voi ce parere aveti? Offline #26 2012-03-30 17:00:43
Re: De ce imi intarzie ciclul ?durerea de ovare poate fi un semn ca trebuie sa apara menstruatia daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #27 2012-03-30 17:05:00
Re: De ce imi intarzie ciclul ?sper sa imi vina dar niciodata nu mi-a intarziat asa mult. m-am gandit si la varianta cu o problema a ovarelor, pt ca in ultimele luni am avut un ciclu foarte scazut in cantitate...nu stiu cum sa zic...si inchis la culoare. ma rog sa nu fie vorba de o sarcina totusi. ms pt raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|