homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

NuvaRing URGENT !!!!

#1 2012-03-30 22:52:10

Alina Andreea
New member
Inregistrat: 2010-05-15

NuvaRing URGENT !!!!

Fetelor am nevoie de un raspuns urgent de la voi.De aseara am inceput sa folosesc Nuvaring.Dar mi s-a intamplat ceva !!!!! Fiind pe ciclu si folosind OB cand l-am scos mi-a cazut Nuvaringul in wc....L-am luat rapid l-am spalat cu apa calduta si l-am introdus la loc....Oare am facut bine? Ce ar trebui sa fac?

Inca o intrebare am...daca doresc luna viitoare sa trec pe Logest(de care am mai luat) trebuie pur si simplu sa treaca 21 de zile cu Nuvaring apoi 7 de pauza pentru menstruatie si apoi pot sa incep folia de Logest?

Sau...credeti ca ar fi mai bine sa imi procur un nou Nuvaring astazi pentru a mi-l aplica?

Ma gandeam si sa il scot de tot azi si sa trec direct la Logest ar fi o problema? Multumesc

Ultima oara a fost editat de Alina Andreea (2012-03-31 09:01:16)

#2 2012-03-31 10:12:32

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: NuvaRing URGENT !!!!

ai procedat bine
daca vrei sa treci la Logest, il tii 3 saptamani, apoi faci pauza de 7 zile si incepi cu Logest, nu e indicat sa-l scoti acum, ca te dereglezi complet
dar de ce vrei sa renunti la el cand abia l-ai pus ?

#3 2012-03-31 10:50:15

Alina Andreea
New member

heimdall a scris:

ai procedat bine
daca vrei sa treci la Logest, il tii 3 saptamani, apoi faci pauza de 7 zile si incepi cu Logest, nu e indicat sa-l scoti acum, ca te dereglezi complet
dar de ce vrei sa renunti la el cand abia l-ai pus ?

Multumesc din suflet pentru raspuns Heimdall.Am tot citit si eu pareri si am vazut ca mai sunt fete care l-au scapat si l-au pus la loc dupa ce l-au clatit cu apa calduta.

Asta a fost prima mea reactie sa renunt la el cand am vazut cat de usor poate sa cada si cum pot sa existe sanse sa cada si sa nu imi dau seama, am citit pe forumuri si am vazut ca sunt cazuri de fete care nu il mai aveau si nu stiau unde si cand le-a cazut.Doctorita mea mi l-a recomandat spunandu-mi ca e foarte sigur si mai comod, doar ca mie imi displace gandul ca tot trebuie sa verific daca este la locul lui sau nu.De comod este comod nu am ce sa zic dar...am sa ma mai gandesc (pana ce trec cele 21 de zile cu el si cele 7 fara pauza) daca sa il mai folosesc luna viitoare sau nu.
Are avantaje ca nu trece prin stomac si ca prin ficat trece o singura data, si mi-a suras ideea mai ales ca eu am avut si ceva probleme cu stomacul de ceva vreme.

O zi frumoasa iti doresc !

#4 2012-03-31 14:40:51

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai asta cu ob-ul se intampla doar acum, lunile viitoare vei avea menstruatia in pauza, deci nu te mai incurca inelul
si eu sunt curioasa cat de bine sta

#5 2012-04-01 13:52:17

Alina Andreea
New member

Da, ai dreptate...doar acum s-au suprapus si menstra si Ob-urile tongue O sa vad dupa ce trece daca sta acolo la locul lui frumos sau iarasi o sa faca figuri.Oricum sunt curioasa cum se simte si la...contact.Am sa te tin la curent: O duminica placuta !

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.