|
Nu esti logat.
UN VIITOR BEBE?VA ROG UN RASPUNS#1 2012-03-31 23:11:27
UN VIITOR BEBE?VA ROG UN RASPUNSiau antconceptionale yasmin zilnic la aceeasi ora, sambata trecuta la 30min dupa pastiluta am avut scaun moale,( nu diaree nai moale ca de obicei, 2 la numar unul la jum de ora celalalt la 1 h aproximativ,in seara de dinainte dar si in ziua respectiva am avut contact sexual neprotejat cu iubitul, nu a ejaculat in mine!! va rog spuneti mi ce sanse sunt sa raman insarcinata.?si azi 31 martie cand trebuia sa imi vina ciclul ..mi a venit dar fiind prima zi.. cantitativ a fost mult mai putin ca de cum eram eu obisnuita..e posibil sa fie un ciclu peste sarcina? Offline #2 2012-04-01 00:31:27
Re: UN VIITOR BEBE?VA ROG UN RASPUNSnu cred. Nu poti schimba trecutul, dar iti poti nenoroci un prezent linistit ingrijorandu-te despre viitor.Invata si din greselile altora, nu vei avea timp sa le faci tu pe toate. Offline #4 2012-04-01 14:14:45
Re: UN VIITOR BEBE?VA ROG UN RASPUNSmultumesc mult de raspuns, imi cer scuz ept postare multipla ...sunt inregistrata de ieri nu am citit regulile si eram disperata de raspuns!! va multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|