homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pauza anticonceptionale

#1 2012-04-02 11:49:52

davidescu_cristina
Membru
Inregistrat: 2012-04-02

pauza anticonceptionale

Buna ziua. Am si eu o probleme. Folosesc anticonceptionalele Microgynon de 4 ani. In aceasta perioada am facut pauza de vreo 6 ori. Luna trecuta am facut pauza iar si cand am avut prima de zi ciclu luna asta am inceput o folie noua. Am avut ciclu 2 zile si apoi s-a terminat. Dupa o saptamana mi-a venit iar si sunt in a 5 zi de ciclu si am dureri groaznice. Este normal acest lucru? Se intampla pentru ca am facut acea pauza? Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru ca sunt speriata. Multumesc!
  O zi buna!

#2 2012-04-02 13:03:21

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: pauza anticonceptionale

nu prea e normal, chiar daca ai facut pauza aceea. poate nu a fost menstruatie aceea ce a durat doar 2 zile... dar tot nu avea de ce sa se instaleze menstra dupa atatea pilule luate. discuta cu un medic.

#3 2012-04-02 13:18:51

davidescu_cristina
Membru
Inregistrat: 2012-04-02

Re: pauza anticonceptionale

multumesc pentru raspuns. o sa merg la medic dupa ce mi se termina mestruatia si o sa fac toate analizele.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.