|
Nu esti logat.
Vaccin candida?#1 2008-01-04 08:45:45
Vaccin candida?am auzit cum ca exista un astefel de vaccin,a mai auzit cineva?,daca da unde se face si cat costa? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #2 2008-01-04 10:22:01
Re: Vaccin candida?foarte posibil e produs la cantacuzino. medicul de familie ar trebui sa stie sau ginecologul tau. mami de minuni Offline #3 2008-01-04 10:26:16
Re: Vaccin candida?ms.eu vreau. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-01-04 10:43:13
Re: Vaccin candida?pt putin. mami de minuni Offline #5 2008-01-04 13:30:11
Re: Vaccin candida?ralu s a mai discutat despre vaccin...da o cautare... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-01-05 04:14:30
Re: Vaccin candida?daca afli detalii zi-mi si mie. am un pitic cu antibioticile...nu mai vreau sa le iau si pace... mi-e frica sa nu fac iar candida de la ele...si cand trebuie si trebuie neaparat sa iau ma indop bine cu flucovim si alte antimicotice. Ca sa nu zic ca imeidat cum mi se pare mie ceva in neregula, imediat dau fuga la farmacie si mai iau cate un flucovim... Ar fi bun un vaccin...chair nu stiam ca exista as aceva. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|