|
Nu esti logat.
HELP!!! Infectie urinara in luna 7 de sarcina:((#1 2012-04-02 15:12:36
HELP!!! Infectie urinara in luna 7 de sarcina:((Buna ziua. Am o problema si nu stiu ce sa fac. Programare la medicul ginecolog am abia pe 12 aprilie:( Sunt insarcinata in 31 de saptamani. Am o mare problema cu infectiile urinare,am avut si inainte de sarcina si in sarcina pana la 4 luni,cand am facut antibiotic injectabil sub indrumarea medicului. 3 luni am stat linistita,urina sterila,iar acum de 2 zile ma ustura foarte tare canalul pe unde urinez,insa simt si o mancarime vaginala.Ma mai lasa cand beau kefir,facut in casa cu lapte pasteurizat,in cele 3 luni de liniste am consumat kefir zilnic,si acum n-am mai baut o saptamana si mi s-a declansat usturimea asta.Mi se pare ciudat ca inainte cand faceam infectie urina avea un miros urat,acum nu mai are,dar ma ustura.Rezultatele la urina le iau abia joi. Sa ii spun medicului la urmatorul control sa-mi faca o analiza de secretie? Mi-e tare frica pt bebe sa nu ia de la mine mai ales ca voi naste natural. Offline #2 2012-04-02 15:37:59
Re: HELP!!! Infectie urinara in luna 7 de sarcina:((fa si o analiza de secretie, suna a candida, care e foarte frecventa in sarcina Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|