homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pielonefrita

#1 2012-04-02 13:50:38

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

pielonefrita

am facut niste analize de unde a reiesit dupa spusele medicului o pielonefrita acuta. mi-a dat tratament cu ampicilina 1g/6 ore si urinex. pentru ca nu are cine sa imi faca injectiile noaptea am ales sa imi pun o branula ca aceasta

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/734_descrcare.jpg
de la spital mi s-a zis sa deschid capacelul albastru si acolo sa bag seringa, dar nu prea merge deoarce curge pe langa, astfel incat am ales sa incerc sa pun seringa la capacul alb si acolo a mers. e vreo problema in asta? si e normal sa ma doara mana, simt parca acul in vena, desi stiu ca e din plastic.

#2 2012-04-03 10:43:41

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: pielonefrita

ionela, imi pare rau, nu stiu sa-ti raspund, voiam doar sa te intreb cum ti s-a pus diagnosticul de pielonefrita, ce simptome aveai ?
sanatate multa !

#3 2012-04-03 13:52:48

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

o durere crunta in partea dreapta, mai jos de apendice, sumar de urina si niste analize la sange. asta la botosani la urgente, ca aseara am ajuns la iasi, ma durea prea tare si bineinteles ca tratamentul e cu totul altul,am facut si echograf si urocultura,si  a zis medicul de acolo ca nu se da ampicilina si mi-a dat alt antibiotic, nu-mi vine acum denumirea plus urinal. acum sper sa fie bine. am scos branula ca ma umflasem pe mana f. tare, robabil s-a trombozat vena mai repede decat as fi crezut.

#4 2012-04-03 14:19:54

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

am inteles, multumesc
ca ma chinui si eu cu o infectie urinara si voiam sa-mi dau seama cand ajunge in stadiul de pielonefrita

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.