homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ovar marit avand continut neomogen

#1 2012-04-03 18:42:05

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

ovar marit avand continut neomogen

buna, iata ca revin printre voi cu o nelamurire: mi-a iesit la ecografie ca ovarul drept este marit (53,6 mm) cu continut neomogen. Si nu stiu cum sa interpretez asta: este chist sau nu? trebuie sa imi fac griji despre aspectul ala neomogen sau nu?
ultima ecografie am facut-o in iulie si atunci nu aveam nimic. ovare perfect curate.
vin si eu cu intrebare: in octombrie si noiembrie am luat de 2 ori la rand pastila de a doua zi+ luna asta am luat iar sad. Este posibil asta sa fi declansat magaria?
Doctorita mi-a spus ca trebuie sa intru de urgenta pe antiBB (Karissa) + un amestec de tictura de zmeur, coacaz si salcie. Cele din urma nu le pot transporta cu mine.
Ce sfat imi puteti da?

Ultima oara a fost editat de pink_pop (2012-04-03 18:44:20)

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#2 2012-04-04 10:40:26

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: ovar marit avand continut neomogen

e posibil sa fi facut chistul (cred ca asta este) din cauza pilulei de a doua zi - aceasta a inhibat ovulatia si foliculul nu s-a mai spart ci a continuat sa creasca. daca vei lua AC nu cred ca mai e nevoie si de tratamentul naturist.

#3 2012-04-04 11:16:35

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

anca, ms pentru raspuns sad ... si uite asa mi-o fac cu mana mea ...deci vreau, nu vreau, trebuie sa trec pe AC ...
am inceput acum un tratament cu carpicon supozitoare si tincturile si luna viitoare merg la inca o eco si atunci o sa vad daca trebuie sa ma apuc si de AC sau nu sau daca doctorii imi recomanda altceva ...
ce nu pricep e ca nu a spus sa fie chist ...doar ca e ovarul foarte mult marit si inconjurat de un lichid neomogen ...si trebuie sa-l pun in repaos cat de repede

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#4 2012-04-04 11:44:18

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

carpiconul e bun pt chisturile rezultate in urma unor inflamatii (anexite)... pt astea hormonale, nu stiu daca e eficient, dar sper sa-ti foloseasca, sa reusesti sa-l scazi. eu cred ca e chist, n-ar avea ce altceva sa fie... e ok daca incerci intai tratamentul naturist, numai ca vindecarea poate fi de durata, nu prea se vad rezultate miraculoase inr-o luna (desi a fost o fata pe forum careia i-a scazut chistul dupa o luna de tincturi). oricum, daca scade inseamna ca sunt sanse sa treaca si fara AC. alta varianta de a pune ovarele pe pauza e cea cu progesteron, dar e tot hormonala si nu cred ca e indicata ca tu tocmai ce ai luat niste doze soc de progesteron. mai degraba cu AC sa le blochezi, daca e neaparat nevoie. bafta, sa scapi usor si repede de problema!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.