|
Nu esti logat.
Cred ca ma inseala:|-3#39 2012-04-04 20:39:59
Re: Cred ca ma inseala:|cand puse in balanta toate chestiile dintr-o relatie, alea rele atarna mai greu decat alea bune parerea mea. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #40 2012-04-04 20:54:41
Re: Cred ca ma inseala:|Cand nu te mai simti bine, multumit, fericit cu persoana de langa tine, cand iti petreci mai mult timp certandu-te decat simtindu-te bine, cand nu te vezi in viitor langa el/ea Offline #41 2012-04-04 22:13:42
Re: Cred ca ma inseala:|http://www.scribd.com/doc/3760014/ROBIN … -prea-mult „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #42 2012-04-06 00:27:26
Re: Cred ca ma inseala:|Nu am mai intrat pentru ca nu aveam dispozitia necesara sa stau si sa scriu pe forum. Am vorbit si pana la urma ne-am despartit. Nu mi-e tot una, dar nici nu pot sa zic ca-l urasc pentru ce mi-a facut. Cam asa a fost cum mi-a zis si persoana respectiva. A zis ca si-ar fi dorit din tot sufletul sa treaca peste relatia trecuta. Pentru ca stie ca nu mai are nici o sansa, pentru ca ea nu mai vrea, dar nu a putut. Oricum cred ca am luat cea mai buna decizie chiar daca acum ma simt ca dracu Offline #43 2012-04-06 02:01:05
Re: Cred ca ma inseala:|acum ai nevoie de un umar pe care sa plangi (prietene/prietena) si care sa te incurajeze sa mergi mai departe .... pentru ca nu e un capat de lume ... asta o sa iti dai seama in timp ... stii cum e timpul le rezolva pe toate ... bafta in continuare si eu cred ca ai luat decizia cea mai buna chiar daca acum ti`e greu . Offline Publicitateloading...
#44 2012-04-06 11:34:49
Re: Cred ca ma inseala:|Meriti pe cineva care sa te puna pe tine pe primul loc, nu unul care traieste din amintiri si face mereu comparatii in mintea lui. Mai ai timp destul sa intalnesti alt baiat cu care sa poti avea o relatie frumoasa, implinita. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #45 2012-04-06 13:17:30
Re: Cred ca ma inseala:|Ai luat cea mai buna decizie! Sa nu o pui niciodata la indoiala „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|