homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cred ca ma inseala:|-3

#39 2012-04-04 20:39:59

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Re: Cred ca ma inseala:|

cand puse in balanta toate chestiile dintr-o relatie, alea rele atarna mai greu decat alea bune nustiu parerea mea.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#40 2012-04-04 20:54:41

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Cand nu te mai simti bine, multumit, fericit cu persoana de langa tine, cand iti petreci mai mult timp certandu-te decat simtindu-te bine, cand nu te vezi in viitor langa el/ea nustiu

#41 2012-04-04 22:13:42

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

http://www.scribd.com/doc/3760014/ROBIN … -prea-mult

Aici gasiti toate raspunsurile poate si mai mult... Enjoy big_smile

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#42 2012-04-06 00:27:26

dada20
New member
Inregistrat: 2011-04-04

Nu am mai intrat pentru ca nu aveam dispozitia necesara sa stau si sa scriu pe forum. Am vorbit si pana la urma ne-am despartit. Nu mi-e tot una, dar nici nu pot sa zic ca-l urasc pentru ce mi-a facut. Cam asa a fost cum mi-a zis si persoana respectiva. A zis ca si-ar fi dorit din tot sufletul sa treaca peste relatia trecuta. Pentru ca stie ca nu mai are nici o sansa, pentru ca ea nu mai vrea, dar nu a putut. Oricum cred ca am luat cea mai buna decizie chiar daca acum ma simt ca dracu

#43 2012-04-06 02:01:05

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

acum ai nevoie de un umar pe care sa plangi (prietene/prietena) si care sa te incurajeze sa mergi mai departe .... pentru ca nu e un capat de lume ... asta o sa iti dai seama in timp ... stii cum e timpul le rezolva pe toate ... bafta in continuare si eu cred ca ai luat decizia cea mai buna chiar daca acum ti`e greu .

Publicitate

loading...

#44 2012-04-06 11:34:49

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Meriti pe cineva care sa te puna pe tine pe primul loc, nu unul care traieste din amintiri si face mereu comparatii in mintea lui. Mai ai timp destul sa intalnesti alt baiat cu care sa poti avea o relatie frumoasa, implinita.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#45 2012-04-06 13:17:30

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Ai luat cea mai buna decizie! Sa nu o pui niciodata la indoiala wink

Ai nevoie langa tine de cineva care sa-ti fie alaturi cu mintea si sufletul, de un om langa care sa te simti in siguranta, nu de un om slab care nu a fost in stare sa treaca peste o relatie... Crede-ma, meriti ceva mai bun, pentru ca tu esti o persoana dedicata atunci cand ai o relatie, meriti pe cineva la fel din punctul acesta de vedere.

Iar fosta asta, lol daca i-a spus ca nu mai are nici o sansa sa fie cu ea trebuia sa il lase in pace sa isi faca si el o alta relatie, ea nici nu vroia sa il lase in pace sa isi refaca viata, nici cu el nu vroia sa fie, probabil ii placea atentia pe care i-o acorda el, o facea sa se simta importanta. Pana la urma i-a facut rau...

Alta data sa ai mai multa grija de tine puss

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.