homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare!

#1 2012-04-06 23:59:56

cristina1991
Membru
Inregistrat: 2012-04-06

Intrebare!

Bună seara!
Mă numesc Cristina, am 21 ani şi iau Novinette de jumătate de an. ?ntre luna trecută şi luna aceasta nu am făcut pauza aceea de 7 zile. Şi aş dori să nu fac pauză nici acum deoarece ar trebui să ?mi vină tocmai ?n ziua de paşte şi de obicei mă ţine o săptăm?nă, adică fix toată vacanţa. Nu cred că este o idee bună să fac asta, adică să nu am menstruaţie timp de 2 luni şi tocmai de aceea vă rog să mă ajutaţi cu un sfat. Ştiu că vor exista repercursiuni, ?nsă nu ştiu c?t de mari vor fii. Şi vă ?ntreb pentru că nu ştiu ce să fac, dar aş prefera să fiu la menstruaţie toată vacanţa dec?t să am dureri sau să se ?nt?mple ceva mai grav. Aştept răspunsurile voastre! Mulţumesc!

#2 2012-04-07 00:04:47

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Intrebare!

cristina, inteleg ca esti la a doua folie, care a fost unita cu cea de dinainte.
poti eventual sa intrerupi acum si pe Pasti vei fi spre final de menstruatie sau poti sa renunti cand se termina vacanta (la a 3-a folie). faptul ca aceasta folie sau urmatoarea nu va fi luata in intregime nu iti va afecta protectia.

#3 2012-04-07 00:15:03

cristina1991
Membru
Inregistrat: 2012-04-06

Mulţumesc frumos pentru răspunsul prompt! Am ?nţeles. Mie ?mi era teamă ?n special să nu am dureri de ovare sau să fac vreun chist sau alte lucruri de acest gen, daca iau 2 folii ?ntregi şi ?ncă 7 pastile (din a treia folie), fără pauză. Păi ?n acest caz aş dori să ?ncep şi o a treia folie şi am să iau 7 pastile din ea. Şi mai am c?teva ?ntrebări: deci după ce iau pastilele aşa cum am spus mai sus, fac pauza de 7 zile şi nu o să am ?nt?rzieri sau ceva? Adică ?n situaţia ?n care nu ?mi vine menstruaţia ?n aceste 7 zile de pauză, tot ?ncep o nouă folie?

#4 2012-04-07 10:09:17

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

nu e cazul sa-ti pui problema, o sa-ti vina cu siguranta

#5 2012-04-07 10:13:23

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Intreb si eu aici, sper ca nu se supara Cristina.

Ideea e urmatoarea: am inceput sa am dureri de sani cam in urma cu o saptamana si ceva. Am zis ca e ok, ultima menstra am avut-o pe 7 martie. Inca nu mi-a venit, deci mi-a intarziat cateva zile, cam 3, daca bine am numarat, dar n-ar fi ceva neobisnuit la mine. Am avut un fel de secretie maronie, am cam de fiecare data inainte sa imi vina, plus usoare, foarte usoare dureri de ovare, deci toate bune si frumoase, am zis ca urmeaza sa imi vina, e ok. Pana ieri si mai ales azi, cand efectiv ... nu ma mai dor sanii. Absolut deloc. Si sincer nu imi aduc aminte sa fi patit vreodata chestia asta - respectiv sa nu ma mai doara deloc inainte sa imi vina, ar fi ceva absolut neobisnuit pentru mine si, sincer, nu stiu daca e normal. Contacte sexuale am avut in fiecare dintre ultimele 3 weekenduri, de fiecare data protejate. Sau ma rog, cel mult poate au fost niste atingeri la inceput fara prezervativ, dar niciodata o penetrare efectiva, absolut niciodata. Nici nu cred ca imi fac griji de asta ( ... sper ), mai mult ma ingrijoreaza sa nu fie iesit ceva din prezervativ dupa ejaculare, in momentul retragerii penisului, sau nu stiu, incep sa ma gandesc si la joaca aia de dinainte, cu toate ca nu stiu, nici macar o data nu a intrat efectiv fara prezervativ, adica sansele ar fi absolut infime, parerea mea ... Incep sa ma simt vinovata pentru chestia asta si sa ma ingrijorez, nu inteleg de ce pur si simplu nu ma mai dor deloc sanii asa, peste noapte, la propriu ... Ce credeti ?

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#6 2012-04-07 10:17:06

heimdall
Diamond member

eu cred ca iti faci probleme degeaba, se mai intampla sa ne joace hormonii feste, nu suntem roboti sa functionam la fel luna de luna
oricum asa offtopic, de fiecare data ma uimesc intrebarile cu "e normal sa nu ma doara... ?" smile

#7 2012-04-07 10:22:34

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Stiu, dar n-am mai patit chestia asta niciodata, pur si simplu n-am mai patit-o lol Am patit sa nu ma doara deloc, cel mult, dar asa, all of a sudden, sa nu ma mai doara nu mi s-a intamplat si mi se parea ... in primul rand atipic pentru mine, si in al 2-lea rand oare cum anormal, sau na, de ce s-ar intampla asta ?! lol Am si zis ca ar fi extrem de infime sansele sa se fi intamplat ceva, dar ma gandeam ca imi scapa mie ceva, sau ceva de genul asta. Mersi! par

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#8 2012-04-07 11:13:52

heimdall
Diamond member

puss

#9 2012-04-07 12:39:16

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

buna fetele, am si eu o intrebare. ciclul il am cat de cat regulat, cu intarzieri de 3-4 zile. ultimele luni a fost cam asa: 31 decembrie, 1 februarie, 6 martie. presupun ca in martie a intarziat deoarece aveam o perioada foarte stresanta. acum e 6 aprilie si inca nu mi-a venit. nu am avut contacte sexuale luna aceasta, decat azi noapte, si a fost neprotejat, insa nu a terminat inauntru. logic nu ar trebui sa ovulezi acum, si griji nu ar terbui sa imi fac. dar stiu ca exista oricum un risc. nu as vrea sa iau pastila de a doua zi, dar oricum imi fac griji. am dureri de sani, deja decateva zile, ca deobicei inainte de menstra. voi ce ziceti, sa iau pastila de a doua zi sau sa astept? va multumesc anticipat

#10 2012-04-08 00:14:39

taniusha
Full member
Inregistrat: 2009-06-17

hey imi raspunde si mie cineva?? plsss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.