|
Nu esti logat.
Ejaculare fara orgasm?#1 2009-09-09 18:39:39
Ejaculare fara orgasm?Am o nelamurire.. prietenul meu spune ca el nu are orgasm atunci cand ejaculeaza.. si ca a avut doar de 2 ori de cand si-a inceput viata sexuala (adica in 5 ani) Spune ca se simte mai relaxat dak ejaculeaza, dar ca nu e orgasm... Pareri? Offline #2 2009-09-09 21:36:33
Re: Ejaculare fara orgasm?Crede-ma ca am cautat si nu am gasit nimic care sa imi raspunda la intrebare... Si vad ca oricum nu raspunde nimeni.. mersi. Offline #3 2009-09-09 21:45:42
Re: Ejaculare fara orgasm?Am citit topicul respectiv. Eu vream sa stiu daca e ceva fizic sau psihic in negregula cu el si cum sa il ajut... Vream sa stiu daca a mai trecut vreo fata prin aceiasi situatie si cum a reactionat.. Offline #4 2012-04-11 17:04:13
Re: Ejaculare fara orgasm?stiu ca e cam tarziu, dar poate mai e activ topicul. prietenul meu e la fel si nici eu nu stiu ce sa fac. nici el nu are orgasm cand ejaculeaza, a avut o singura data la un oral de-al meu si atata. chiar daca am facut la fel oral-ul tot nu a mai avut. sfaturi m-ar ajuta si pe mine Offline #5 2012-04-11 17:31:17
Re: Ejaculare fara orgasm?Numai posta peste tot,ca iti iei warn. "Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|