homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fetelor un sfat va rog

#1 2012-04-12 16:37:50

bibi1234
New member
Inregistrat: 2011-05-12

fetelor un sfat va rog

felelor ..de fiecare data cand am o problema ..apelez la voi si mereu ma linistiti si ma sfatuitzi ...in momentul de fatza am mai probleme in dragoste ..adica imi este fric sa nu ajung la psiholog ,,,problema mea este urmatoarea .

am 22 de ani .. nu am cine stie ce experientza in relatzii etc ,nu am avut decat 2 mai si late ..prima de 2 ani si 3 luni si a 2 - 2 ani si 8 luni ....dupa care sufar si acum m-am despartit de el de 4 luni si inca nu-mi pot revenii plang tot timpul ma gandesc la el ..nu-l pot scoate din minte ..il visez ( sp voi cum pot sa fac sa-l uit ) pe el daca-l sun nu-mi raspunde...nu-mi da nici minima de atentzie la apelurile mele disperate la nimic ...sad sp voi cum sa fac sa-l uit sad un sfat o parere ...va rog

#2 2012-04-12 16:45:24

kokkinou
Full member
Inregistrat: 2012-04-02

Re: fetelor un sfat va rog

dupa parerea mea ar trebui sa nu il mai suni deloc.sa petreci mult timp cu prietenele ,sa iesiti si sa nu stai singura sa asculti muzica deprimanta si dastea...stiu cat de greu este dar singura trebuie sa te controlezi...si sa alungi gandurile si amintirile cu el...pt ca mai mult te chinui singura...

#3 2012-04-12 16:47:40

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

sfatul meu, e sa rupi orice legatura care inca mai are treaba cu el sau iti aduce aminte de el...pe urma, trebuie sa accepti ca v-ati depsratit, mai ales ca el nici nu te mai baga in seama. fii sigura ca'ti vei reveni.acum suferi ca ruptura e proaspata, dar nu te mai plange, ca nu rezolvi nimic. incearca sa iti vezi de ale tale ca si cum el nu ar fi existat vreodata.... ocupa-ti timpul ...gaseste lucruri noi de facut ...nu te lasa sa cazi asa ca te imbolnavesti...si cel mai important :NU MERITA! puss

#4 2012-04-12 16:49:22

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

bibi,trece timpul.nu vei avea mereu 22 de ani.el nu te iubeste.daca te-ar iubi ar fi langa tine.fa orice,dar nu-l mai suna.iesi,cunoaste oameni noi!timpul nu se intoarce!nu vei intineri!succes!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#5 2012-04-12 16:53:13

kokkinou
Full member

nu te inchide in tine lasa lumea sa iti fie aproape...fii vesela chiar daca iti e greu...ca nu stii de unde sare iepurele si cunosti pe altcineva...

Publicitate

loading...

#6 2012-04-12 17:05:59

bibi1234
New member

dap sad asa este sunt complet deacord cu voi fetelor ..doar ca ..toate prietenele mele s-au casatorit nu mai am cu cine iesii sad decat merg la birou si acasa ..imi sp o tipa de la munca ca poate sunt blestemata de toate relatiile mele se termina la 2 ani si un pik ....oricum stiu ca nu voi mai cunoaste pe altcineva pt ca nu mai ies ca nu am cu cine sad si stau toata ziua in casa ori daca ies in parc in cismigiu plang sg ..pt ca-mi aminteste de el sad

#7 2012-04-12 17:20:04

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

la 22 de ani nu e vremea de plans.cum sa nu cunosti?fa-ti alt cerc!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#8 2012-04-12 17:35:12

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Ai incredere ca iti vei face prieteni noi, ca vei intalni persoana care sa te merite, pentru ca el nu te merita si la asta trebuie sa te gandesti de fiecare data cand iti fuge mintea la el. Nu-i problema ca te gandesti la el, e normal pana intr-un punct, dar trebuie sa te gandesti realist. Daca te-ar fi iubit si daca ar fi fost persoana potrivita pentru tine acum erati impreuna. Nu uita, cine te face sa plangi nu iti merita lacrimile, iar cine ti le-ar merita, nu te va face niciodata sa plangi wink

Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-04-12 17:35:37)

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#9 2012-04-12 18:42:10

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

sigur ai macar o prietena care nu e casatorita,si chiar daca au sot ele nu pot iesi la o cafea o data la ceva timp?nu rezolvi nimic cu plansul..au dreptate fetele,trebuie sa te bucuri de tinerete,nu merita sa stai sa plangi pentru o persoana ,mai ales daca nu ii pasa.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#10 2012-04-13 14:10:58

kokkinou
Full member

bibi iesi cu verisoare verisori,nu mai plange ca te inbolnavesti...iesi cu orice fii deschisa la oricine...invita prieteni sa iesiti chiar si baieti,un coleg de munca,un vecin..dar nu te mai gandi la el.daca ii pasa de tine iti raspundea la tel si iti explica cu frumosul cum sta treaba...cu toata ca stii...

#11 2012-04-13 14:28:23

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

ba sa planga, e mai sanatos dpdv energetic decat sa tina in ea; isi descarca nervii, frustarea, dezamagirea, pana in momentul o sa-si dea ea singura seama ca n-are rost.
cum ziceau fetele, gaseste-ti ocupatie, bibi smile si incearca sa analizezi rational ce s-a intamplat; el nu e potrivit pt tine la fel cum nici tu nu esti potrivita pt el; de ce sa stai intr-o relatie care nu are sens? oamenii evolueaza, trebuie sa iei lucrurile ca atare; nu-l mai cauta, nu vei reusi decat sa-l enervezi, sa-l indepartezi si mai tare de tine; accepta faptul ca el a luat-o pe un drum diferit de al tau smile
si ce blestem ma? fii serioasa lol nu exista asa ceva, exista doar niste oameni ale caror vieti se intersecteaza din cand in cand, pt o anumita perioada de timp, dupa care  lucrurile "revin la normal".
mediteaza intens si da-ti seama ca e absurd sa crezi ca viata ta se invarte in jurul unui om; pai da cine e el? revino-ti smile (nu o zic deloc cu rautate, am fost si eu in locul tau candva)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#12 2012-04-13 17:43:49

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

my_aa a scris:

ca vei intalni persoana care sa te merite, pentru ca el nu te merita si la asta trebuie sa te gandesti de fiecare data cand iti fuge mintea la el.

Cam cliseic argumentat. Cine poate decide unde se sfarseste granita intre "a te merita" sau nu? Si, mai ales, n-ar trebui sa-si repete obsesiv in minte "nu ma merita", ci sa se gandeasca la greselile facute (ce exista intotdeauna de ambele parti), sa bage bine la scafarlie ce n-ar fi de cuviinta sa repete pe viitor. E amuzant cum topaim la drum cu vreun iubit, vesele si entuziasmate, sprintene si c-un elan pueril si, ce sa vezi, cand imprejurarile nefaste ne dau cu tifla-n ochi, ne lasam prada stupidului argument "nu ma merita", crezand asftfel ca ne consolam.

Citeste bine ce ti-a scris yoyolina, ca-i de departe cea mai buna palma care te va trezi la realitate.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#13 2012-04-13 19:38:44

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

bibi1234 a scris:

felelor ..de fiecare data cand am o problema ..apelez la voi si mereu ma linistiti si ma sfatuitzi ...in momentul de fatza am mai probleme in dragoste ..adica imi este fric sa nu ajung la psiholog ,,,problema mea este urmatoarea .

Nu-i ca si cum cineva te-ar sui intr-o duba si te-ar duce la spitalul de trilu-lilu. La psiholog ajungi de buna voie, din proprie initiativa si uneori e chiar util, ca nu ajungi la respectivul spital de trilu-lilu.

Desi in situata ta, s-ar putea sa te ajute niste runde zdravene de plans ca sa te descarci si putina socializare, eventual gasirea unui hobby sau reluarea unuia mai vechi. Cum zic si fetele, el nu te mai vrea, nu are rost sa te agati de un tip care nu te mai vrea. Dragoste cu de-a sila nu se poate. Iar lumea e plina de barbati, undeva e unul si pt tine. wink

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#14 2012-04-14 16:06:38

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Diananaid a scris:

my_aa a scris:

ca vei intalni persoana care sa te merite, pentru ca el nu te merita si la asta trebuie sa te gandesti de fiecare data cand iti fuge mintea la el.

Cam cliseic argumentat. Cine poate decide unde se sfarseste granita intre "a te merita" sau nu? Si, mai ales, n-ar trebui sa-si repete obsesiv in minte "nu ma merita", ci sa se gandeasca la greselile facute (ce exista intotdeauna de ambele parti), sa bage bine la scafarlie ce n-ar fi de cuviinta sa repete pe viitor. E amuzant cum topaim la drum cu vreun iubit, vesele si entuziasmate, sprintene si c-un elan pueril si, ce sa vezi, cand imprejurarile nefaste ne dau cu tifla-n ochi, ne lasam prada stupidului argument "nu ma merita", crezand asftfel ca ne consolam.

Citeste bine ce ti-a scris yoyolina, ca-i de departe cea mai buna palma care te va trezi la realitate.

Cel mai sigur a gresit si ea dar greselile sunt relative si atunci cand iubesti pe cineva faci in asa fel incat sa salvezi relatia, nu dai bir cu fugitii, parerea mea.
Pana la urma toate intamplarile de genul acesta vin ca sa ne invete o lectie. Si sper ca a inteles pana la urma unde a gresit, fiecare stie in sinea lui... Dar nu as sfatui-o sa  planga dupa cineva care nici macar nu se oboseste sa ii raspunda sau sa ii returneze apelurile telefonice, ci sa aleaga sa faca si sa se gandeasca la ceva care i-ar putea ridica moralul, sa aleaga varianta care o face pe ea sa se simta bine, pentru ca in 4 luni probabil a plans suficient...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#15 2012-04-17 12:47:48

bibi1234
New member

off ..dap ..foarte greu va multumesc mult mult mult pt toate sfaturile ..imi sunt de un mare folos si ajutor ..dap cata. cata - sg ca ies ..in orash smile cand vrei tu multumesc de invitatzie

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.