homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Crema de corp-2

#20 2011-06-26 15:26:34

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Re: Crema de corp

d_e_e_a a scris:

eu folosesc lapte de corp garnier cu aloe

Si eu am de la garnier, mi-am luat parca pentru piele uscata pentru ca acela mi-a placut cum mirosea big_smile Pana acum nu l-am testat, urmeaza.

#21 2012-04-15 19:46:46

heart_beat
Insomniac member
De la: ♫
Inregistrat: 2009-12-18

eu de curand mi-am luat lotiunea asta de la nivea si sunt f multumita de ea http://img.dooyoo.co.uk/GB_EN/orig/0/8/3/2/9/832996.jpg

#22 2012-04-16 16:59:47

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Karina_ a scris:

Fetelor, ce crema/lapte de corp folositi acum, vara? As vrea sa imi iau o alta crema de corp, desi am destule;)) Vreau ceva usor, sa intre repede in piele, nu vreau ceva gras. Eu cand cumpar o crema de corp nu tin cont pentru ce tip de piele e, in general daca imi place cum miroase o cumpar. Am piele normala.

eu am renuntat de mult  la mirosul imbietor sau ambalajul colorat in cautarea cremelor de corp. Pe mine ma intereseaza sa nu aiba parabeni sau parafine. La cap asta le numeri pe degete: Elmiplant, Nivea pure&natural, Herbosophy, lapte de bebelusi Bubchen si cam atat.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

#23 2012-04-17 16:39:18

kamesita
Platinum member
Inregistrat: 2009-02-22

fara parabeni si parafina mai e laptele de corp parfumat de la herbagen, miroase super

So where is the passion when you need it the most...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.