|
Nu esti logat.
Campanie anti-fumat-2#20 2012-01-17 16:50:12
Re: campanie anti-fumateu m-am lasat de 4 ani si daca fumez acum o tigara mi se pare nu buna la gust, ci delicioasa Offline #21 2012-01-17 16:50:36
Re: campanie anti-fumatSustin tot ce s-a spus pana acum, si da^^ asa este, cum spuneam eu acum nici daca as vrea nu as mai putea sa fumez. Ultima oara a fost editat de Vx2 (2012-01-17 16:50:58) " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline #22 2012-01-17 20:13:13
Re: campanie anti-fumatNici nu stiam ca fumatorii au atatea griji legate de tigari si ca isi impun atatea limite. Asa ca fetelor care ati reusit sa va lasati. Eu n-am niciun stres de genul si nici nu am avut vreodata, nu fumez, nu beau cafea si totusi supravietuiesc. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #23 2012-01-17 20:25:25
Re: campanie anti-fumateu m-am lasat din cauza banilor si din cauza anticonceptionalelor. ma simt ok si fara, pot sa zic ca pt mine a fost un fel de moft, nu eram dependenta de ele la propriu trebuie vointa intr-adevar, eu am avut-o si am putut sa ma tin de treaba cand am zis "De maine gata". prietenul meu in schimb incearca sa se lase dar imi zice ca i se face pofta cand mergem intr-un bar si vede pe cineva fumand. Offline #24 2012-01-17 23:29:49
Re: campanie anti-fumatEste o carte care te ajuta sa te lasi de fumat.. se numeste In sfarsit, nefumator. E scrisa de Allen Car (sper ca am scris bine numele). O poti downloada de pe net. Eu am inceput sa o citesc si e destul de interesanta! Poti incerca, nu ai nimic de pierdut. Offline Publicitateloading...
#25 2012-01-19 08:49:04
Re: campanie anti-fumatIeri mi-am terminat pachetul de tigari,din ultima tigara am fumat doar jumatate eram satula de cat tutun am tras in mine.m-am trezit si ce fac prima data?cafea?oo vai si mi-am adus aminte ca nu mai am tigari:si ce!lasa ca ma pun in pat si beau cafeaua.imi beam cafeaua in bucatarie ca acolo si fumam:)sunt decisa sa ma las,iar daca-mi apare vreo nedumerire recitesc posturile voastre:P Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-01-19 08:55:28) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #26 2012-01-19 11:19:21
Re: campanie anti-fumat
tocmai de asta ar trebui sa nu-ti iei un pachet cand iesi cu ea. daca ti-e destul de jena, o sa renunti sa-i ceri si asa nu fumezi. acum ramane de vazut daca e mai mare jena sau pofta de tigara Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen Offline #27 2012-01-19 12:32:04
Re: campanie anti-fumatCand merg in club doar cu fetele(atunci cand vine si prietenul meu nu fumez)nu se poate sa nu fumez,adica nu am incercat niciodata pt ca nu aveam niciun motiv sa nu fumez,imi face placere.acum stiu ca tine de mine,sa fiu puternica si sa nu ma ispiteasca ceva...sper sa nu ajung din cauza stresului din sesiune sa simt nevoia unei tigari:) Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-01-19 12:33:12) Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat Offline #29 2012-04-18 18:17:38
Re: campanie anti-fumathttp://www.scribd.com/doc/23247747/Alle … -nefumator Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-04-18 18:19:11) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|