|
Nu esti logat.
Mancarime vaginala#1 2012-04-12 14:02:37
Mancarime vaginalaBuna fetelor! Am o problema care ma cam ingrijoreaza. De doua zile cand urinez simt o usoara mancarime in zona vaginului, iar dupa aceea tot am senzatia ca trebuie sa merg din nou la baie sa urinez. Ma poate ajuta cineva cu un sfat ce ar putea fii sau daca e ceva grav, pentru ca sunt cam ingrijoata. (de3 luni iau yasmin) Offline #2 2012-04-12 14:03:34
Re: Mancarime vaginalasuna mai degraba a simptome de infectie urinara decat vaginala Offline #3 2012-04-19 14:44:07
Re: Mancarime vaginalaMultumesc mult heimdall, intr-adevar a fost infectie urinara si a trecut cu Urinal. Acum problema mea este daca Urinalul are vreo legatura cu efectul anticonceptionalelor (eram in saptamana de pauza cand am luat Urinal). Trebuie sa ma protejez suplimentar sau nu? Offline #4 2012-04-19 14:48:57
Re: Mancarime vaginalanu, nu e nicio problema, e din plante (merisor) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|