|
Nu esti logat.
Menstruatie cu 7 zile mai devreme de terminarea foliei de ac-2Pagini: 1 2
#20 2012-04-19 10:19:28
Re: Menstruatie cu 7 zile mai devreme de terminarea foliei de acpai eu zic ca o sa-ti vina totusi menstruatia, daca nu vine deloc mai fa un test in a 8a zi inainte de a incepe folia noua Offline #21 2012-04-19 13:19:32
Re: Menstruatie cu 7 zile mai devreme de terminarea foliei de acMultumesc pentru raspuns. Abia acum am citit pe acest forum ca daca iau corect ac termin folia in aceeasi zi, incep urmatoarea folie in aceeasi zi si imi vine menstruatia in aceeasi zi ca luna trecuta (am terminat folia miercuri, trebuie sa o incep joia viitoare- la fel ca luna trecuta si sper sa imi vina maine, vineri- ca luna trecuta). Legea poate sa nu convina judecatii, dar aceasta nu poate rasturna legea! Offline #22 2012-04-21 11:37:49
Re: Menstruatie cu 7 zile mai devreme de terminarea foliei de acAi avut dreptate, mi-a venit azi si cu durerile groaznice. La folia urmatoare o sa fiu mai atenta sa nu mai uit nicio pastiluta. Legea poate sa nu convina judecatii, dar aceasta nu poate rasturna legea! Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|