homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cadou de casa noua-3

#39 2010-04-24 16:43:31

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

Re: cadou de casa noua

ajutor reciproc smile
datorită ție am găsit și eu poza perfectă pentru a o reproduce la tipa aia, am și trimis-o, acum aștept corecturile

#40 2010-04-24 17:55:39

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Sa nu uiti sa arati ce a iesit. Sunt tare curioasa, dar oricum tipa deseneaza super deci prsupun ca nu poate iesi decat bine.

#41 2010-04-24 18:31:23

anabella_n
Hero member
Inregistrat: 2009-04-17

nu uit, numai că va dura mai mult pt că i-am zis că nu mă grăbesc

#42 2010-04-24 20:28:27

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

eu le-as lua o vaza,sau un bol de cristal,o fructiera,o icoana....cam la astea m-as gandi

#43 2012-04-21 14:22:42

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

O cunostinta si-a cumparat de curand un apartament, e si casatorita cam de un an. M-a invitat pe la ea si ma gandeam ca ar fi potrivit sa ma duc cu un cadou, nu? Dar nu prea stiu ce, din ce mi-a zis are cumparate multe lucruri, plus ce a mai primit de la ai ei. Daca o intreb, sigur n-o sa-mi zica direct ce vrea?  lol
N-o sa cheltui multi bani pt ca n-am cine stie ce relatie cu ea. Ma gandeam la o iconita, o vaza si o lumanare sau ceva de genul.  nustiu
Nu stiu ce ar fi potrivit, nu stiu nici daca o sa-i placa.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Publicitate

loading...

#44 2012-04-21 14:41:31

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

iconita nu stiu cat de potrivita e, mai ales ca nu stii ce parere au despre credinta & stuff..
eu as lua o vaza, un tablou mai mic, o sculptura din lemn... ceva chestii artizanale, ca sa decoreze intr-un fel casuca.
sau o floare in ghiveci...un ceas de perete..un set de pahare frumoase...
cred ca prin bamboo sau la king art ai gasi destule idei chicot

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#45 2012-04-21 16:04:15

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Eu n-as lua chestii de pus in casa nimanui, mai ales daca nu stiu cum e decorat sa stiu daca se potriveste sau nu.
Hai sa zicem ca o vaza ar merge, ca aia nu e nevoie sa o expuna daca nu-i place, dar e utila in perioadele de primit multe flori (eu am patit de ziua mea ca am pus florile in paharele de baut ca n-aveam destule vaze).
Dar tablouri, icoane, lumanari & alte obiecte decorative nu, decat daca stii 100% ca-si doreste un anume lucru altfel silesti omul sa expuna obiectul din bun simt sau sa-l scoata la iveala cand vii in vizita.
Eu as opta pt o planta si o sticla de bautura, daca tot zici ca nu esti foarte apropiata.
Alte chestii utile mi se par seturile de prosoape, parca niciodata nu-s prea multe. Lenjerie de pat nu, ca nu stii ce dimensiuni folosesc.
Sau pahare de diverse dimensiuni, dar si aici ar fi bine sa stii daca o intereseaza sau poate are din toate. (Mie imi place sa am pahar adecvat pt fiecare bautura)

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#46 2012-04-21 19:45:52

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Pai la iconita m-am gandit pt ca stiu ca e mai credincioasa, dar depinde ce mai vad prin magazine. Ramane vaza atunci, sa vad ce modele gasesc. Si mi se pare interesanta si ideea cu setul de prosoape. Am fost candva prietene mai bune, acum nu prea mai tinem legatura. Oricum, e prima oara cand iau cadou de casa nou. Sper sa n-o dau chiar atat de rau in bara.  chicot

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#47 2012-04-21 20:25:45

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

si eu sustin ce a zis kathryn!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.