homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Candidoza si Flucovimul

#1 2008-01-07 11:50:57

mi_ka
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-07

Candidoza si Flucovimul

Vin si eu cu o intrebare.Sufar sau mai bine zis sufeream de ani de zile de candidoza.O data la 3 luni era imposibil sa nu apara....Ultima oara ,am facut-o in august,in acel moment urmand un tratament cu gynozol si flucovim.Am citit prospectul flucovimului si am vazut ca pt candidoza recurenta il poti lua mai multe luni la rand ,o data pe luna.Eu il iau deja de 5 luni,candidoza nu am mai facut (slava domnului),insa intrebarea mea este,cat ar mai trebui sa iau........sau ,oare ar trebui sa ma opresc?Are efecte adverse?Multumesc anticipat.

Ultima oara a fost editat de mi_ka (2008-01-07 11:55:07)

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

#2 2008-01-07 12:06:27

mi_ka
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-07

Re: Candidoza si Flucovimul

Atunci o sa-l mai iau si luna asta si o sa ma opresc o perioda.Desi,sincera sa fiu imi este si frica sa fac asta de teama candidozei,care la mine ajunsese sa apara in niste forme atat de ingrozitoare incat efectiv ma distrugea si fizic si psihic....

Cand iti doresti ceva cu adevarat tot universul conspira la indeplinirea dorintei tale.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.