|
Nu esti logat.
Un sfat va rog...#1 2012-04-22 22:33:46
Un sfat va rog...Incep prin a va spune k am 21 de ani si nu lucrez.stau acasa deoarece am o bunica de 74 de ani care a fost diagnosticata cu dementa de tip Alzheimer si nu o prea pot lasa mult timp singura.are si unele probleme cu un tic nervos care de cateva luni ma termina psihic:isi trage mereu nasul...pur si simplu nu se poate abtine .am fost cu ea psihiatru si la psiholog si acum urmeaza un tratament pt anxietate si atacuri de panica si pt Alzheimer.problema este ca eu ma consum extrem de mult si stau toata ziua cu ea acasa si mie sa nu cumva sa pic in vreo depresie ceva.si cand merg in oras tind sa ma tot gandesc la problemele de acasa..nu ma pot detasa de ele. vreau sa mentionez k stau si cu parintii nu doar cu ea,dar ei sunt acasa doar seara.ce pot sa fac sa scap de stres si sa nu mai stau tot cu gandul acolo non-stop? Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta. Offline #2 2012-04-22 23:01:12
Re: Un sfat va rog...Dar parintii tau ti`au dat aceasta sarcina sa ai grija de ea ? ca pe tine asta te omoara dupa cate inteleg eu .... puteti sa ii faceti dosar din ala ca sa angajati un asistent social parca sa aiba grija de bunica ta intr`un interval de timp si mai ales ca sa iti ia tie povara asta de pe umeri ... dupa mine mai esti stresata si pentru ca e bunica ta si suferi e si normal.(parerea mea) Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-04-22 23:01:34) Offline #3 2012-04-22 23:03:32
Re: Un sfat va rog...nu poti vb cu ai tai sa angajeze pe cineva sa aiba grija de ea? esti tanara si e pacat sa te consumi cu din astea de pe acu vb cu ai tai, spune-le ca nu mai poti. nush ce sa zic. eu nu as rezista in o asemenea situatie... Tot raul e spre bine Zambim si noi azi? Offline #4 2012-04-22 23:03:33
Re: Un sfat va rog...poate ar trebui sa incerci sa consideri ticurile bunici si boala ei ceva natural, ma refer la faptul ca ai putea sa privesti toata situtia ca pe o situatie normala. Offline #5 2012-04-22 23:09:10
Re: Un sfat va rog...Nu mi'au dat ei sarcina.eu urmez o scoala postliceala si am zis sa raman acasa pana o termin,dar intre timp au aparut aceste probleme.de vreo 3 luni.deci sa nu intelegeti ca depinde 100% de mine dar cand este cu mine parca se simte in siguranta si mie cumva sa o las singura.sufar pentru ca ea m'o crescut si imi pare rau ca dintr'un om normal s'a ajuns aici .Tot ce as vrea este sa nu mai fiu cu mintea tot acolo si cand nu sunt acasa.Am momente cand ma simt terminata si ma streseaza lucrul acesta.Cu ea te poti intelege normal dar are perioade cand parca este alt om. Ultima oara a fost editat de babyboom (2012-04-22 23:16:12) Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta. Offline Publicitateloading...
#6 2012-04-22 23:23:02
Re: Un sfat va rog...babyboom sa stii ca si eu am patit la fel cu bunica`miu care are si el 76-77 de ani ... eu cand mergeam pe la el tot timpul ne intreba ce face ? iar noi ii spuneam ca suntem bine .... suntem amandoi la facultati ... dupa care frate`miu ii spunea ca vrea sa dea la INM ... vreau sa spun ca eu nu stau cu bunica`miu .... el e in alt sat la 170 de km de noi .... si cand mai mergeam la facultate la Timisoara mai treceam pe la el ... si tot aceleasi intrebari le punea saracu si la fel se bucura cand auzea ca suntem la facultati chiar daca noi in decurs de 3-4 l`am vizitat de mai mult de 10-12 ori ... si pe mine ma amuza faptul asta ca punea tot timpul aceleasi intrebari si cand auzea raspunsurile reactiona parca le auzea prima data ... se vedea clar ca are si el pierderi de memorie ... dar ce sa ii faci asa e cu batranetea ... asta ca sa vezi ca e un lucru normal zic eu ca la o anumita varsta sa apara diverse probleme ... si cu problema in sine eu ti`am spus parerea mea cam ce trebuie sa faci acum vezi si tu .... Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-04-22 23:24:52) Offline #7 2012-04-22 23:26:17
Re: Un sfat va rog...Pe mine nu m'ar deranja atat de mult uitatul cat ma deranjeaza ticul cu nasul.sa auzi un om 15/24h cum isi trage nasul nu'i usor.dar incerc sa mai trec cu vederea.chiar nu se poate controla.sper sa reusesc sa nu o iau si eu razna si restul familiei pe langa ea. Ultima oara a fost editat de babyboom (2012-04-22 23:27:42) Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta. Offline #8 2012-04-22 23:30:17
Re: Un sfat va rog...pai vezi tu nu reusesti sa te detasezi de gandul asta ca e ceva in neregula acasa ... si cand esti acasa incearca sa iti iei ceva casti si sa asculti muzica cand esti cu ea ca sa nu mai auzi cum isi trage nasul poate te ajuta si cand doreste ceva ii spui sa ridice o mana Offline #9 2012-04-22 23:33:12
Re: Un sfat va rog...Va multumesc mult pentru sfaturi.o sa incep sa fac cursuri de manichiura si sper ca atunci cand o sa am activitate sa ma desprind de toate relele si sa ma afund in munca. Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta. Offline #11 2012-04-22 23:36:29
Re: Un sfat va rog...Multumesc Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta. Offline #12 2012-04-22 23:39:43
Re: Un sfat va rog...uite vezi si asta e o terapie ... cand vorbesti si cu altii si parca te eliberezi intr`un fel si te simti putin mai bine Offline #13 2012-04-22 23:42:18
Re: Un sfat va rog...Sa stii ca asa este.Trebuie sa lucrezi mult cu mintea si cu subconstientul....greu greu Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta. Offline #14 2012-04-23 13:51:42
Re: Un sfat va rog...Daca aveti si alte sfaturi pentru mine sunt binevenite oricand Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta. Offline #15 2012-04-23 14:41:54
Re: Un sfat va rog...Asistent personal iti da statul daca se incadreaza in gradul 1 (grav) de handicap, altfel nu. Decat daca ar vrea parintii tai sa plateasca pe cineva sa stea cu ea. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #16 2012-04-23 15:01:07
Re: Un sfat va rog...Cel mai bine e sa lasi grijile acasa si sa stai linistita cand pleci undeva, pentru ca nu o sa ti le ia nimeni pana cand te intorci „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #17 2012-04-23 23:10:31
Re: Un sfat va rog...cata.cata. ma gandesc,ca nu inceteaza din ticul ei si o inebuneste pe mami care si asa are destul stres la lucru ca sa mai aiba si acasa.de murit stiu ca nu se moare asa usor si mai ales de boala asta dar pur si simplu nu pot sa'mi revin.am momente cand nu ma gandesc deloc acasa.ea acum ia niste pastile care o linistesc,mai bine zis o sedeaza si seara sta cat de cat mai linistita,dar cu nasul tot face.trebuie sa merg sa vb cu psihiatru sa vad daca nu are nevoie de ceva sedinte la psiholog pt chestia asta Ultima oara a fost editat de babyboom (2012-04-23 23:11:05) Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta. Offline #18 2012-04-23 23:52:46
Re: Un sfat va rog...Multumesc cata pentru vorbele bune care mi le'ai spus.o sa incerc sa fac cum zici tu si sper sa reusesc.ai mare dreptate in tot ceea ce zici.Multumesc inca odata pentru sfaturi Ultima oara a fost editat de babyboom (2012-04-23 23:55:46) Dă șansa fiecărei zile să fie cea mai frumoasă din viața ta. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|