|
Nu esti logat.
Ovare micropolichistice#1 2012-04-03 21:19:25
Ovare micropolichisticeBuna.Am fost la doctor si am aflat ca am ovare micropolichistice.Din ce a zis doctorita, ovarele mi-s ok, doar stangul e putin marit.Ca tratament mi-au fost oferite 2 posibilitati : anticonceptioanle sau Gynease, care am inteles ca e pe baza de plante.A mai folosit cineva tratamentul asta? "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline #2 2012-04-04 10:41:41
Re: Ovare micropolichisticecauta pe net pareri. eu de gynease n-am mai auzit, dar mai exista tratamente naturiste care merg foarte bine pt ce ai tu. Offline #3 2012-04-25 07:37:13
Re: Ovare micropolichisticeRedeschid subiectul cu o nelamurire.De o saptamana cam, mi s-a colorat secretia, si in ultimele 4 zile cam asa, e de culoare foarte inchsia, asa cum e in ultima zi de menstra.Oare asta inseamna ca mi-a venit?Am vazut ca am si sangerat dar foarte putin,incomparabil cu ce era in alte dati. "Oamenilor le`as demonstra cat se inseala crezand ca nu se mai indragostesc atunci cand imbatranesc, fara sa stie ca imbatranesc atunci cand nu se mai indragostesc" (G.C.Marguez) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|