homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Excursie

#1 2011-03-10 20:17:07

DeeA KaRinA
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2009-08-26

Excursie

Buna!
Clasa noastra vrea sa organizeze o excursie,prin mai,undeva in jurul Brasovului.
Vrem sa plecam undeva unde putem vedea lucruri noi,undeva unde sa avem parte de liniste si un peisaj mirific asa ca pentru un weekend(vineri-sambata-duminica)....sa ne cazam la o cabana,sa facem un gratarel,sa ascultam muzica si eventual sa ne jucam ceva.
Ma puteti informa cu niste trasee/locatii...

P.S.-Sa nu fie foarte costisitor d.p.d.v. financiar!!!Ceva dragut,la preturi minime:)

Va multumesc!

[b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!!

#2 2011-03-10 20:23:01

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

Re: Excursie

vreti si la brasov si in weekend si la pret mic.. greu... profii de geografie nu au oferte?

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#3 2011-03-10 20:28:33

DeeA KaRinA
Full member
De la: Brasov
Inregistrat: 2009-08-26

Pai...profii sunt cu excursiile lor...noi am zis sa propunem fiecare un traseu....si sa alegem din mai multe unul care sa fie placut...pe langa Bv....a zis diriga ca am putea merge la Plaiu foii,Diham....dar multi dintre noi am mai fost...Si mereu o sa se gaseasca cineva sa comenteze..."Eu am mai fost acolo...bla bla...etc"smile
Oricum mi-ar prinde bine orice informatie daca stii ceva...

[b]Furia,lacrimile si tristetea sunt doar pentru cei care s`au resemnat!!!

#4 2011-03-10 20:59:51

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

uite aici o reducere la poiana Bv dar e pana in aprilie pe 15 http://www.cautareduceri.ro/dealAAF

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#5 2012-04-24 14:18:39

cuppycake
Full member
Inregistrat: 2008-12-19

Stiti locuri frumoase pe langa Iasi? La maxim 3 ore de mers cu masina? As vrea sa plec in weekend-ul asta lung undeva. Ceva gen Vatra-Dornei, dar mai aproape... smile

Publicitate

loading...

#6 2012-04-25 14:50:01

IoniCris
New member
Inregistrat: 2012-01-17

Uite aici ceva pentru Predeal, acum depinde si de disponibilitatea locurilor https://123reduceri.ro/ploiesti/detalii … i-predeal.  Stie cineva o locatie frumoasa pentru 1 mai? Nu as vrea sa merg pe Valea Prahovei si nici la mare, suntem cam nehotarati si timpul trece..sad, Unde sa ajungem repede de la Bucuresti.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.