homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce parerea aveti?-2

#20 2008-01-05 01:24:51

same_soulfly
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-11-26

Re: Ce parerea aveti?

kimy_adina a scris:

nu stiu ce parere sa am..de fapt sunt si nu sunt de acord..pe de o parte ma gandesc k ar fi mai simplu si mai necostisitor..dar in aceasi timp ma intreb unde vor duce chestiile astea cu timpul? probabil la nunti gen Las Vegas tzaca paca m-am casatorit si peste cateva zile pot divorta ceva de genu..adica se pierd anumite principii legate de casatorie etc..

Si ce are? Vremurile se schimba, oamenii se schimba.. trebuie sa se schimbe si obiceiurile. Mie chiar imi place ideea de nunta ca-n Las Vegas...

Cat despre divortul la starea civila.. f marfa! Cazurile usoare, in care sunt aman2 de acord, sa se rezolve acolo. ce mai incarca tribunalul si cu astea? Iar cei care s-ar impaca intre infatzisarile din instanta, ar putea la fel de bine sa se mai casatoreasca odata dak isi dau seama k au gresit divortand. Fata de cei care se impaca oarecum siliti adica mai au timp sa se gandeasca la copii, la ceea ce pierd, au timp sa li se faca frica, se impaca si isi distrug viata ramanand cu un om pt care nu simt nimic, eventual un usor dispret. Cunosc o groaza de situatii care stau impreuna doar de dragul copiilor, nu mi se pare normal! Decat sa dai o gramada de bani la avocati, sa platesti tot felul de taxe, etc.. te duci frumos la starea civila, semnezi si esti liber. F frumos. Daca ar face chestia asta poate mi-as face si eu curaj sa ma casatoresc candva big_smile

Tot mai tăcut si singur/ În lumea mea pustie/ Si tot mai mult m-apasă/ O grea mizantropie.....

#21 2008-01-05 01:46:05

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

nu poate fi asa simplu un divort, mai ales daca sunt copii la mijloc (un divort implica decaderea din drepturi a unuia dintre parinti) si daca sunt bunuri materiale comune (din cate stiu bunurile dobandite inainte de casatorie nu se socotesc la partaj) Eu una nu cred k o astfel de lege ar simplifica lucrurile.

#22 2008-01-05 01:52:03

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

mi se pare o idee foarte buna

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#23 2008-01-05 02:04:29

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

same_soulfly eu mi-am spus parerea mea in ceea ce priveste topic-ul si am spus si de ce sunt de acord si de ce nu..eu PERSONAL nu sunt cu nunta gen Las Vegas.De asemenea rata divorturilor este mare chiar daca nu toti divorteaza(din lipsa banilor) desi ar vrea.Acum nu vreau sa ne contrazicem dar stiu si am citit cum tarile in care predomina  catolicismul fie el romano- sau greco catolica rata divorturilor este mai mica,datorita unuor principii evident.Nu sunt catolica dar referitor la subiectul nostru m-am gandit ca si acest nou divort poate fi interpretat,si fiecare il intelege cum vrea.
Pt ?! eu stiu ca decaderea din drepturi a unuia din parinti este doar in cazuri mai speciale..nu asa pur si simplu daca 2 oameni divorteaza..unul din parinti trebuie sa fi facut ceva nasol k sa fie decazut din drepturi..in caz contrar se acorda custodia copilului unuia din parinti

#24 2008-01-05 08:09:29

password
Full member
Inregistrat: 2007-09-06

same_soulfly a scris:

Daca ar face chestia asta poate mi-as face si eu curaj sa ma casatoresc candva big_smile

Pai tu te casatoresti cu ideea ca o sa si divortezi...sau tu faci parte din grupul de femei care la prima cearta hop top la tribunal? wink

What goes around comes around!
Mancarea este un minut pe buze  si o viata pe corp!

Publicitate

loading...

#25 2008-01-05 10:31:28

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

?! a scris:

nu poate fi asa simplu un divort, mai ales daca sunt copii la mijloc (un divort implica decaderea din drepturi a unuia dintre parinti) si daca sunt bunuri materiale comune (din cate stiu bunurile dobandite inainte de casatorie nu se socotesc la partaj) Eu una nu cred k o astfel de lege ar simplifica lucrurile.

pai in stirea de la tv spunea numai ca e vorba de cei care sunt de acord amandoi...daca sunt copii la mijloc sau partaj se duc la tribunal normal...dar divortul nu inseamna decaderea din drepturile parintesti...pt asta trebuie sa fi facut ceva grav...eu stiu ca se acorda custodia unuia din parinti dar nu se decade din drepturile parintesti nici un parinte

dar de ex eu ma marit stau ce stau si apoi ma loveste...nu vreau sa il dau in judecata ci vreau doar sa plec...daca e si el de acord de ce sa nu fie totul mai simplu?...si cate si mai cate cazuri si motive sunt...unul asa mi-a venit acum:da in patima bauturii..si sunt multe...aaa si cazul cu lovitul nu e cazul meu big_smile ...ca era mancat daca facea asta...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#26 2008-01-05 13:04:52

dulcinika007
Sr. member
De la: strada viselor
Inregistrat: 2007-12-22

eu sunt de acord

Tu nu vezi...paradisul meu e acelasi cu al tau
            .....dar tu te joci de'a Dumnezeu...
Tu nu vezi...ca mergem toti pe un drum inchis
            .....si vise mor pe asfalt incins...

#27 2008-01-07 15:40:58

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

si eu care ma asteptam ca majoritatea fetelor sa nu fie asa de acord big_smile ...in ideea ca se va mari numarul divorturilor...

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#28 2008-01-07 17:55:13

CrisTiNa Tikale
Hero member
De la: mine pt voi
Inregistrat: 2007-08-07

e cel mai bine asa, e o idee buna

Fiecare zi e un nou inceput !!!   

hjarta  Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine   hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.