homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Happy happy happy / joy joy joy-2

#20 2006-11-25 10:11:28

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: Happy happy happy / joy joy joy

observati semnatura mea? De fiecare data cand imi fac griji pt ceva trecut sau care urmeaza imi amintesc de semnatura mea de aici si incerc sa o asimilez cat se poate de bine!! daca am tine cont de ea mereu am avea foarte putine momente in care sa fim unhappy!
Azi sunt happy pt ca m-am trezit sanatoasa cu toata familia langa mine care ma iubeste foarte mult, pt ca dupa-masa o sa ma intalnesc cu prietena mea scumpa pe care o iubesc mult si stiu ca si ea ma iubeste, sunt happy pt ca am la cine sa visez, am pe cineva care imi incalzeste inima...chiar daca la un foc foarte mic...deocamdata big_smile ! Sunt happy ca va am pe voi si am cui sa spun multe lucruri pe care nu le-as spune oricui... sunt happy pt ca sunt si unhappy pt ca daca as fi doar happy n-as mai realiza!!! pupici!

#21 2006-12-22 16:17:16

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

in perioada asta sunt happy happy happy ca a trecut tot a fost rau anul asta ... si ca vin sarbatorile si este multa multa veselie ... si o sa fie multa distracttie cu pers dragi hjarta mai ales una big_smile big_smile big_smile pe care o iubesc enorm si ma iubeste si astai cel mai frumos cadou pe care il pot primi de sarbatori  si sper ca si voi sunteti asa ... sa fiti fericite fetelor !!

Ultima oara a fost editat de dida (2006-12-22 16:18:05)

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#22 2006-12-22 19:16:01

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

eu sunt happy pt ca nu am nicio problema, si Ii multumesc Lui Dumnezeu din tot sufletul pt asta! Sunt atat de linistita ... asta e tot ce-mi doresc!

#23 2007-08-18 17:31:20

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

sunt happy ca il iubesc si ma iubeste, ca iubirea noastra a crescut cum nu se putea mai frumos... ca de fiecare cand ne certam, ne impacam repede si ne e si mai bine ca inainte...
sunt happy ca sunt pe forumul asta si pot sa ajut si eu cativa oameni, chiar si cu sfaturi mici smile si ca am gasit topicul asta optimist big_smile

Just like a tattoo
I'll always have you...

#24 2007-08-18 17:45:51

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

sunt happy k sunt sanatoasa si cei apropiati mie la fel..sunt happy ca am scapat cu bine de licenta, sunt happy de asa de multe......si imi doresc din suflet sa raman asa si ma intreb cum va fi peste ceva timp..dk voi stii sa ma bucur la fel si sa fiu happy...dar in rest.....SUNT HAPPYYYYYYYYYYY!!!!!!

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

Publicitate

loading...

#25 2012-04-26 15:07:26

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Sunt happy ca maine am o iesire interesanta  lol Nu sunt eu chiar happy, dar trebuia sa ma potrivesc cu topicul. Oricum, sper sa iasa frumos.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.