homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am nevoie de o lamurire, va rog

#1 2008-01-07 20:14:54

georgette
Membru
Inregistrat: 2008-01-07

am nevoie de o lamurire, va rog

buna, sunt noua pe forum si imi cer de la inceput scuze pentru titlul absolut neinsiprat al subiectului. Am o nelamurie si as vrea un raspuns cat se paote de rapid va rog!!!Am facut o pauza de mercilon de vreo 6 luni si am reinceput sa le iau numai ca, menstruatia mi-a venit intr-o vineri dupa-amaiza si am uitat sa iau prima pastila asa cum scrie in instrcutiuni; am luat-o sambata dimineata, iar pe cea pt. sambata am luat-o sambata seara, la ora pe care mi-am fixat-o; numai ca de atunci, si mai am din pachet doar 6 pastile, am o scurgere maronie, care nu imi da pace....Nu prea stiu ce sa fac...sa le intrerup? Vreau sa spun ca am luat de multi ani mercilon si nu am avut niciodata aceasta problema. Sa va mai spun si ca in perioada asta de pauza de 6 luni nu am avut nici un contact sexual.....Oare protectia este ok? multumesc de raspuns si rabdare!!!

#2 2008-01-07 20:32:52

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Re: am nevoie de o lamurire, va rog

protectia este ok...posibil din cauza pauzei de 6 luni acuma k ai revenit la ac sa ai o asemenea scurgere...daca persita consulta un medic ginecolog, parerea mea e k ar trb sa iti treaca...si eu am avut scurgeri maronii o perioada dar mi-au trecut de la sine..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.