homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dureri dupa acte sexuale dese..:(

#1 2012-04-26 15:19:10

Emotion
New member
Inregistrat: 2010-11-27

Dureri dupa acte sexuale dese..:(

buna fetelor..oare cine ma poate lamuri si pe mine cu o chestie??deja incep sa imi fac griji...am o activitate sexuala deasa intr-un timp scurt..in sensul ca eu si prietenul meu ne vedem doar 1 data la luna 2 zile...si in acele 2 zile avem relatii mai multe...mereu mi se face ceva rana inauntru si am doare si se umfla..de la ce sa fie oare?o fi ceva infectie sau e din cauza ca se intampla des intr-un timp scurt si pe urma e o perioada mare de repaus?am fost la medic ca mi-am facut testul papanicolau si at am intrebat si de aceasta chestie si doctora a zis ca nu are legatura cu timpul....a zis ca o fi de la altceva si m-a programat la un consult.....dar eu cred ca o fi de la timpul asta lung de repaus pt ca inainte am avut o relatie sexuala cu fostul prieten in fiecare zi aproape si nu am intampinat aceste probleme....sa ma ingrijorez???cineva mi-a zis ca sa pot evita neplacerile astea sa folosesc lubrifiant....

astept lamuriri.multumesc!

#2 2012-04-27 10:34:44

papushik
Full member
Inregistrat: 2008-02-17

Re: Dureri dupa acte sexuale dese..:(

eu cred ca te iriti de la contactele prea dese, si mie mi se intampla si folosim si lubrifiant dar degeaba. asa ca lasam macar o zi pauza intre alfel nu prea imi place
incercati sa folositi si lubrifiant, gandestete ca pilea de acolo este sensibila nu poate si ea sa reziste, se irita. plus ca dupa primul contact nu mai esti atata de tare lubrifiata si nici excitata atata de tare ca la primul

Ultima oara a fost editat de papushik (2012-04-27 17:45:35)

#3 2012-04-27 12:34:39

kokkinou
Full member
Inregistrat: 2012-04-02

si eu o patesc cand bag cate 2-3 partide odata..o simt umflata si ma doare si ustura...dar trece in cateva zile..incearca sa faci pauza de cateva ore...

#4 2012-04-28 14:38:31

Emotion
New member
Inregistrat: 2010-11-27

multumesc frumos fetelor de sfaturi..o sa incerc asa:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.