homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie/sangerare tot a doua luna..

#1 2012-05-01 12:25:19

naylcha
New member
Inregistrat: 2012-05-01

menstruatie/sangerare tot a doua luna..

Buna ziua,

Va scriu pentru a va cere parerea cu privire la faptul ca imi vine ciclul  tot a doua luna... o luna da, o luna ba.., iau anticonceptionale karissa de vreo 3 ani (prescrise pt ca aveam menstruatii dereglate adica intarziate), medicul ginecolog mi-a spus ca nu trebuie sa fac pauza daca ma simt bine de la ele. ma simt bine de la ele, doar ca acum sunt in saptamana de 7 zile pauza cand ar trebui sa vina, joi ar trebui sa incep folia noua, dar inca nu a venit ciclul... am avut deja o luna fara, o luna cu, iar o luna fara si o luna cu , iar acum astept in speranta ca vine...(ar fi a treia luna fara). Maine sun la gine sa ma programez, dar pana ma poate vedea medicul, as vrea sa stiu parerea voastra ce ar putea fi cauza, si daca sa incep folia daca nu vine ciclul sau sa nu o mai incep.
Multumesc!

#2 2012-05-01 12:29:12

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: menstruatie/sangerare tot a doua luna..

asa ti-a venit de la inceput, o luna din doua ? eu as merge la planning sa intreb daca trebuie sa schimb pastilele

#3 2012-05-01 12:32:45

naylcha
New member

de 3 ani  si  jumate de cand le iau nu am avut probleme, pana acum vreo 4luni cand nu a venit o luna, am facut test de sarcina si a iesit negativ, si apoi luna urmatoare(ianuarie) a venit normal, si apoi(februarie) iar nu a venit , luna trecuta(martie) a venit, iar acum(aprilie) astept sa vad pana joi cand as incepe folia noua..

#4 2012-05-01 12:34:21

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Ceva este in neregula cu pilulele,nu cred ca sunt bune pentru organismul tau,ar trebui sa te duci la doctor si sa ii spui ceea ce ti se intampla

Two souls don't find each other by simple accident

#5 2012-05-01 12:38:05

heimdall
Diamond member

poti sa le iei in continuare, dar daca persista situatia asta eu as merge la medic
nu e neaparat o problema ca nu-ti vine menstra in pauza, pana la urma e doar o sangerare de privatie, dar pentru confortul tau psihic mai bine schimba-le daca nu-ti mai vine deloc

Publicitate

loading...

#6 2012-05-01 12:38:20

naylcha
New member

sa mai incep joi folia noua, sigur nu pot sa ma programez atat de repede la ginecolog ca sa aflu de la el pana atunci..ultimul control l-am avut in septembrie 2011 si totul era ok, sa se fi saturat corpul meu de pilulele astea asa brusc?

#7 2012-05-01 12:40:50

heimdall
Diamond member

incepe-o, nu e urgent, nu e vorba ca e ceva in neregula d.p.d.v. ginecologic sa se vada la control, e vorba ca din cauza AC se subtiaza endometrul atat de mult ca nici nu mai sangerezi... e ceva strict hormonal

#8 2012-05-01 12:49:16

naylcha
New member

Ar fi preferabil atunci sa imi fac niste analize de hormoni si cu ele sa ma duc la ginecolog? poate asa va stabili mai bine daca sunt karissa ok sau altele.. si daca ar fi bine sa fac, imi puteti spune care analize trebuie facute?
si mersi mult pt raspunsurile voastre asa de rapide:) deja ma gandeam ca am probleme cu un ovar(ca asa citisem mai demult ca odata ovuleaza un ovar odata altul.., internetul asta cateodata te prosteste de cap)
efortul fizic mai mare poate sa fie motivul lipsei sangerarii? pt ca in lunile cu lipsa , am cam facut  efort fizic intens fix in perioada cand trebuia sa apara sangerarea

#9 2012-05-01 12:51:31

heimdall
Diamond member

nu, analizele de hormoni facute in timpul AC nu folosesc la nimic, tot prin incercare si eroare merge, din pacate
si da, e posibil sa nu-ti mai vina daca faci mult efort in perioada respectiva, amana si tu antrenamentul daca poti

#10 2012-05-01 12:59:18

naylcha
New member

multumesc pt lamuriri, o sa ma duc si la un control sa imi expun situatia sa vad ce zice,
daca as vrea sa fac pauza de AC cat timp ar fi bine de facut si ce se intampla in perioada respectiva? sau imi zapacesc total corpul si nu are rost?

#11 2012-05-01 13:01:29

heimdall
Diamond member

nu e cazul sa faci pauza daca nu ai motive serioase sau nu vrei sa faci un copil

#12 2012-05-01 13:06:26

naylcha
New member

atunci nu voi face pt ca imi este ff comod si ok asa cu AC, inainte imi venea ciclul la 35-40 zile si era neplacut sa tot astept si sa nu stiu cand se decide sa vina:))
mersi inca o data si o zi placuta in continuare:)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.