homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor - Dureri la contact sexual dupa tratament pentru Candida

#1 2012-04-26 14:57:46

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

Ajutor - Dureri la contact sexual dupa tratament pentru Candida

Buna,

Undeva inainte de Pasti, am observat o secretie ciudata si mancarimi in zona vaginala. Am fost la medic si dupa analize, mi-a spus ca am Candida Albicanis. Am urmat un tratament dupa cum urmeaza:
- 7 zile NiZORAL pastile
- 12 zile spalaturi vaginale cu Tantum Rosa
- 12 zile ovule Polyginax
- Unguent(initial mi-a dat Clotrimazol dar am facut alergie la el si mi l-a inlocuit cu Lomexin)

Am terminat tratamentul luni si ma simteam perfect normal. Miercuri am fost la control si doamna doctor mi-a spus ca totul e in regula. Mentionez ca nu a luat secretie pentru analiza sau ceva de genul, a zis ca-i ok doar examinand zona si intrebandu-ma daca ma mai deranjeaza ceva. Miercuri seara am avut contact sexual (mai degraba incercat decat avut!  grater ) si am avut dureri si usturimi foarte mari iar vaginul s-a umflat. Abia dupa cateva ore m-a lasat durerea si usturimea iar de umflat, inca mai e umflat.  grater
Mi-am facut din nou programare pentru maine dar voiam sa stiu daca a mai patit cineva asa ceva???  neutral  Ma ingrijoreaza foarte tare ca aveam impresia ca s-a vindecat ce-o fi fost acolo...si ma simteam perfect normal.

Multumesc mult.

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#2 2012-05-02 13:23:30

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Ajutor - Dureri la contact sexual dupa tratament pentru Candida

ai tratat si partenerul? asta in cazul in care faceti fara prezervativ. eu zic ca trebuia sa ia secretie nu sa spuna ochiometric oricat de experimentat/a ar fi medicul. nu te panica, astfel de dureri pot fi cauzate de candidoza care nu a trecut sau de vreo vaginita de la tantumul ala. daca altceva nu aveai. nu am inteles exact daca prima data a luat proba de secretie.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.