homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere in fund!

#1 2012-04-02 17:00:45

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Durere in fund!

Ma scuza-ti daca deschid un topic cu aceasta tema,nu stiu daca a mai fost.Deci,de prin luna Ianuarie ma doare cumva in zona coccisului.Ma doare numai cand ma asez pe ceva tare iar apoi cand stau nu ma mai doare,doar in momentul cand ma asez,tine cateva secunde.Prima data am crezut ca am o umflatura in vagin lol dar am sesizat ca defapt este colul.Nu stiu exact cum sa explic,parca ma doare ceva in mine,coccisul cand il ating nu ma doare.E un fel de durere sub presiune ca sa zic asa.In picioare cand stau nu ma doare,cand stau culcata nu,dupa ce ma asez nu ma mai doare,doar in momentul cand ating sezutul de ceva tare si ma las,apoi nimic.
Nu stiu unde sa ma duc,la neurolog si nici nu stiu ce ar putea fi,a-ti patit asa ceva?

Two souls don't find each other by simple accident

#2 2012-05-02 13:38:30

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Durere in fund!

johanne nu ma pot abtine sa nu pun rotfl2 la numele topicului. nu pricep colul sau coloana te doare? medicul de familie trebuie sa hotareasca si sa stie unde ar fi indicat sa te trimita smile puss

#3 2012-05-02 16:52:56

Johanne
Platinum member
Inregistrat: 2012-01-12

Re: Durere in fund!

mai,nici eu nu stiu ce ma doare,stiu ca ma doare unde e noada atunci cand ma asez,dar nu inteleg ce e,inca ma doara,din ianuarie.nu am mai ajuns la medic,urmeaza peste o saptamana

Two souls don't find each other by simple accident

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.