|
Nu esti logat.
Pot ramane insarcinata in pauza de pastile dar nu cea de 7 zile?#1 2012-04-26 00:46:38
pot ramane insarcinata in pauza de pastile dar nu cea de 7 zile?buna seara..am si eu o problema..iau anticonceptionale de un an..luna asta am hotarat sa fac o pauza de o luna..cu pauza de 7 zile am aproximativ 3 sapt de cand nu le iau..dar am avut un contact sexual acum 2 zile si s.a rupt prezervativul..pot ramane insarcinata?astept un raspuns un sfat de la toata lumea.. Offline #2 2012-04-26 00:52:49
Re: pot ramane insarcinata in pauza de pastile dar nu cea de 7 zile?pot sa incep sa iau pastilele de maine? Offline #3 2012-04-26 09:06:13
Re: pot ramane insarcinata in pauza de pastile dar nu cea de 7 zile?sunt sanse de sarcina. Offline #4 2012-05-03 12:09:39
Re: pot ramane insarcinata in pauza de pastile dar nu cea de 7 zile?buna fetelor....am si eu o intrebare,i-au pastilele de 3 luni si acum sunt in perioada de pauza cea de 7 zile..pana in prezent am avut mestruatia normal,adica nu am nici o problema cu pilulele....cum sunt in perioada de 7 zile mie imi vine a3 zi menstruatia,pot sa am un contact sexual pana imi vine menstruatia fara protectie???adica am sansa sa raman insarcinata spre exmplu eu marti i-au ultima pastila si a doua zi sa ai un contact ai sansa sa ramai insarcinata??......ast raspunsu vostru,va multumesc foarte mult.. Offline #5 2012-05-03 12:57:32
Re: pot ramane insarcinata in pauza de pastile dar nu cea de 7 zile?daca iei pastilel corect esti protejata si in pauza Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-03 21:12:02
Re: pot ramane insarcinata in pauza de pastile dar nu cea de 7 zile?pana in prezent am luat pastile la aceeasi ora,nu am uitat niciodata sa imi i-au pastila.....iar menstruatia de 3 luni de cand le i-au mia venit in aceeasi zi..........am crezut ca nu voi fi protejata ptr atunci cand am terminat pastile nu am avut contact.desi am citit ca voi fi protejata vroiam sa ma asigur,multumesc mult Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|