|
Nu esti logat.
Postliceale pedagogice-2#20 2008-12-19 19:12:41
Re: postliceale pedagogiceModulul acesta este unic pentru toata lumea sau depinde ce materie de studiu iti doresti sa profesezi in viitor?Adica sa zicem ca unul vrea sa devina profesor de boilogie, altul de geografie si altul invatator.Toti fac acelasi modul sau fiecare modul in parte se bazeaza strict pe materia aleasa?Lamuriti-ma!!! Offline #21 2008-12-19 22:22:27
Re: postliceale pedagogicenoi faceam cu aia de la chimie,de la muzica....deci cred k e unic..noi am facut psihologia educatiei,2 sem de pedagogie,2 sem de metodica si un sem de managementul clasei Sa nu te astepti sa te salut! Offline #22 2008-12-19 23:41:20
Re: postliceale pedagogiceAcest modul este la fel ptr toate specializarile. Nu are importanta ce vei preda, cert este ca nu poti fi titular fara el. Offline #23 2008-12-20 03:08:17
Re: postliceale pedagogice
adevarat #24 2008-12-20 09:59:56
Re: postliceale pedagogiceEu am facut facultatea la Ploiesti, de stat nu particulara si am platit modulul. Cred ca depinde de la o universitate la alta. Offline Publicitateloading...
#25 2008-12-20 10:13:03
Re: postliceale pedagogicePoti sa-mi spui si mie cat ai platit?Oricum facultatile care as putea sa le fac eu sunt particulare deci cred ca modulul se va plati.Ce stiti cumva pe cineva care a facut modulul la partuculara si nu l-a platit? Offline #26 2008-12-20 12:12:25
Re: postliceale pedagogiceanu asta la noi era 6 milioane` #27 2008-12-20 12:12:40
Re: postliceale pedagogiceLa particulara cu siguranta se plateste. Uite ca desi eu am facut la stat a trbuit sa platesc. Nu mai stiu exat cat am dat atunci dar in jur de vreo 200 de euro. Dar nu se dau toti banii, se plateste in rate, ca si taxa. Offline #29 2008-12-20 13:43:54
Re: postliceale pedagogiceo prietena stiu ca a facut colegiul pedagogic si a platit modulul cu vreo 4 milioane. Oricum, e acelasi orice materie vrei sa predai, ca se bazeaza pe ceva pedagogie Offline #30 2008-12-22 12:09:47
Re: postliceale pedagogiceE cineva dintre voi din Suceava?Eu caut o postliceala pedagogica sau un colegiu pedagogic dar nu la zi ceva cu frecventa redusa sa merg doar sambata si duminica.Defapt am sunat la inspectoratul Suceava si mi-au spus ca nu mai exista postliceale.Stiu pe cineva care face colegiul pedagogic dar e la zi si eu caut ceva cu F.R.(frecventa redusa).Cunoasteti pe cineva care a facut colegiul la F.R.?(binenteles ma refer la un colegiu serios, acreditat). Offline #31 2008-12-22 13:00:51
Re: postliceale pedagogiceun sfat de la mine, care lucrez de 5 ani + in sistem; daca vrei sa nu te doara capul, trebuie sa faci la zi; inveti mult mai mult asa; plus ca prinzi si bruma de practica pedagogica; nu e destula, dar e buna; plus ca deja strang astia latzul la plata; mai bine faci facultatea de profil, ca sa fii platita ca institutor I; din colegiu, daca mai exista, iesi institutor II; exista diferenta la salariu; Offline #32 2012-05-04 12:06:50
Re: postliceale pedagogiceAs vrea sa lucrez in invatamant.Pentru asta trebuie sa fac o postliceala pedagogica.As prefera sa fac aceasta postliceala in Slatina.Cum este posibil si ce acte am nevoie pentru inscriere?Daca stiti va rog spuneti-mi unde se poate face aceasta postliceala si cand se fac inscrierile. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|