|
Nu esti logat.
Despre ejacularea post menstruatiei#1 2012-05-04 19:12:44
Despre ejacularea post menstruatieiAm si eu o nelamurire ..La cate zile dupa menstruatie nu poti sa ramai insarcinata daca baiatu a ejaculat in tine .. De exemplu duminica mi-a trecut menstruatia , iar azi , vineri , prietenul meu ca un nesimtit ce este .. a ejaculat in interiorul meu ? Care sunt sansele sa fi ramas? ..LA cat timp pot sa fac tesul de sarcina? Heellpp meee !! Adevaratele valori reies din fapte, si nu din vorbe ! Offline #2 2012-05-04 19:16:14
Re: Despre ejacularea post menstruatieiDin pacate, nu poate nimen isa iti zica exact care sunt sansele. Depinde mult de cum ai tu ciclul menstrual, cat de regulat este. Teoretic nu erai la ovulatie atunci, practic chiar nu se stie 100%. Ultima oara a fost editat de ioana_4 (2012-05-04 19:16:38) Offline #3 2012-05-04 19:20:17
Re: Despre ejacularea post menstruatieiCiclul nu este prea regulat..dar eu intelesesem ceva de 6 zile ..dupa si 6 inainte.. ..dar din analizele acelea de sange nu ar putea iesi mai devreme rezultatul? Adevaratele valori reies din fapte, si nu din vorbe ! Offline #4 2012-05-04 19:24:04
Re: Despre ejacularea post menstruatieinu sunt batute in cuie zilele alea, chiar nu te poti baza 100%, sunt sanse mai mici e adevarat, ca teoretic nu se produce atunci ovulatia Offline #5 2012-05-04 19:44:55
Re: Despre ejacularea post menstruatieicalculeaza si tu cat te tine menstruatia + cate zile au trecut dupa + vreo 4-5 zile cat ar putea trai spermatozoizii si daca ajungi aproape de 14 = ziua ovulatiei daca ai un ciclu regulat de 28 de zile, eu zic sa iei pastila de a doua zi Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-05 09:18:34
Re: Despre ejacularea post menstruatieiAsta am sa fac.. am sa merg si sa iau pilula de a 2 a zi Adevaratele valori reies din fapte, si nu din vorbe ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|