|
Nu esti logat.
E poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?Pagini: 1
#1 2010-02-24 19:55:47
e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?Va rog sa ma lamuriti si pe mine: este posibil ca ciclul sa intarzie in luna urmatoare administrarii pilulei de urgenta, desi in luna respectiva a venit exact asa cum trebuia? Am luat pilula pe 11 ian, am avut ciclu fara nici o intarziere, de pe 25 ian si acum ar fi trebuit sa am incepand cu 21-22 ian, insa ...nimic. E posibil sa nu fi avut efect pilula sau sa fie o dereglare cauzata de aceasta? Ultima oara a fost editat de pandab (2010-02-25 09:22:11) Offline #2 2010-02-24 20:00:34
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?Este vorba de postinor2? Daca ai luat corect, prima la 72 ore de la contact iar a 2a la 12 ore dupa prima, a avut efect, mai ales ca luna trecuta ti-a venit si cand trebuia. E posibil sa fie o dereglare din cauza pilulei, atata tot Offline #3 2010-02-24 20:04:47
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?era Norlevo doza pt o singura administrare si l-am luat in termenul de 24 ore. Offline #4 2010-02-24 22:26:26
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?da...este normal sa intarzie din cauza pilulei. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2010-02-24 22:37:09
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?
iti dai seama ca pilula de urgenta e ca o bomba de hormoni care actioneaza asupra corpului tau. si da, este normal sa se produca diferite modificari si din cauza asta sa iti intarzie menstruatia. Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline Publicitateloading...
#6 2010-02-25 09:19:08
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?Da, a fost intr-adevar o intarziere. Dar pana cand ajungi la certitudine, stiti cum e... Ultima oara a fost editat de pandab (2010-02-25 09:20:48) Offline #7 2012-01-09 08:47:04
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?In dimineata zilei de 18 decembrie am avut contact sexual neprotejat, pe 19 decembrie in jurul orei 15 am luat pilula Norlevo. Pe 22 decembrie am avut niste sangerari de un rosu aprins si restul de reactii adverse care erau trecute in prospect. Dureri de burta, tensiune in sani, etc. Cand ar trebui sa-mi vina menstruatia acum? Sangerarea a tinut cam 5 zile. Exista posibilitatea sa fiu insarcinata, atata vreme cat a fost sangerarea respectiva? Multumesc! Offline #8 2012-01-09 10:53:46
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?Reactiile adverse nu apar intodeauna sau toate odata. Depinde dde organism. organismul tau le-a avut. Daca nu au trecut 72 de ore de la contactul sexual neprotejat poti sta linistita. Urmareste sa-ti vina menstruatia. Nu cred ca o sa-ti vina la timp o sa intarzie un pic. Dar daca tu vrei sa stai cu totul linistita, fa un test de sarcina la 3 sapt dupa contactul sexual neprotejat sau dupa 1 saptamana de intarziere a menstrei ... Offline #9 2012-01-19 08:43:34
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?am facut teste si la 3 saptamani dupa contact... si la o saptamana de intarziere.... negative.... menstruatia tot nu a venit.... am citit pareri pe forum ca unele fete au calculat noua menstruatie dupa acele sangerari, altele nu sunt de acord... mai poate da cineva alte detalii?? multumesc! Offline #10 2012-05-08 18:19:28
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?Buna!Am si eu nevoie de un pic de liniste,asa ca va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari.Am facut sex neprotejat cu prietena mea si cu toate ca de obicei ma opresc la timp,de data asta am avut impresia ca am gresit,si pentru siguranta noastra am cumparat pilula de a doua zi pe care prietena mea a luat-o dupa 13 ore dupa contactul sexual.Mentionez ca ea urma sa fie la menstruatie cam la doua,trei zile dupa contactul sexual.Am inteles ca poate sa intarzie menstruatia in urma administrarii pilulei,dar as vrea sa stiu cam care sunt sansele ca ea sa ramana insarcinata?Este vreo diferenta ca era inainte de menstruatie,deci nu era in perioada ovulatiei?va rog,cat de repede se poate un raspuns... Offline #11 2012-05-08 18:33:43
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?sanse mereu vor exista. Two souls don't find each other by simple accident Offline #12 2012-05-08 19:46:32
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?Bine,stiu ca sanse vor exista mereu...dar avand in vedere ca era inainte de menstruatie,asta nu reduce sansele? Offline #13 2012-05-08 19:51:06
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?daca are ciclul regulat da, faptul ca era inainte de menstruatie face ca sansele sa fie extrem de reduse Offline #14 2012-05-08 20:10:19
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?Multumesc pt raspunsuri.Sper sa fie ok... Offline #15 2012-05-09 10:23:32
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?
extrem de mici catre inexistente sunt sansele sa ramina insarcinata Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2012-05-09 11:01:46
Re: e poibila intarzierea ciclului dupa pilula de a 2-a zi in a 2-a luna?Si pana la cate zile poate sa intarzie menstruatie?Se poate sa intarzie mai mult decat normal,avand in vedere ca pilula a luat-o exact inainte de a fi la ciclu`? Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|