homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezgoliti frumos :) :) :)-3

#39 2012-05-08 17:44:23

ady23ky
Membru
Inregistrat: 2012-05-04

Re: Dezgoliti frumos :) :) :)

chryss-tina a scris:

Eu noaptea dorm fara big_smile . Ma simt atat de bine si "libera" tongue . Si de la o vreme nu mai suport nici tanga prea mult, port numai vara cand ma imbrac cu ceva care necesita tanga, in rest ma simt foarte comod cu cei "normali".

Pai si gandeste-te ca la fel de libera cum te simti noaptea cand dormi te-ai putea simti si vara daca nu ai mai purta deloc lenjerie lol

#40 2012-05-10 21:45:02

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

sincer nu stiu cat de igienic e. A, asa sa porti ca sa iti intarati masculul mai inteleg, dar eu una nu as putea sa stau fara lenjerie si cu fuste sau rochite scurte. Ce faci cand te asezi undeva sau...? In afara de... evidenta problema cu vantul sau faptul ca oricand poti sa te trezesti cu fusta/ rochia in cap...  Poate e ea pasarica facuta sa "zboare libera" dar nu oricum si oriunde lol. Zic si eu.

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#41 2012-05-10 23:42:10

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

eu glumem desigur ... smile o femeie tot mai sexy e cu tanga pe ea smile .... eu votez pentru TANGA smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.