homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Abdomen

#1 2012-05-09 22:25:48

Ruxandra89
New member
Inregistrat: 2011-09-23

abdomen

Buna
De vreo saptamana si ceva am niste senzatii ciudate in abdomen .Ma doare putin cand tusesc ,il simt parca rigid , am o senzatia ca de balonare.Nu se apropie menstruatia ca sa fie de la asta simptomele.Ieri am fost si la ginecolog pt o analiza de secretie si am facut si un ecograf(ma dor putin ovarele si urinez des,e o mica inflamatie),totul arata bine din spusele medicului  De la ce ar putea sa fie ? Inca nu e foarte deranjant sau dureros ,daca ar fi as merge la medic ,sper sa nu fie cazul . Doar ca imi da o stare de discomfort.

#2 2012-05-11 09:48:07

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: abdomen

Cel mai adesea senzatia de balonare se datoreaza unor probleme digestive, la fel si restul simptomelor pe care le descri.
Asa ca nu e nici o surpriza faptul ca nu e nimic ginecologic.
Cit despre durerea de ovare, ea nu exista, foarte probabil insa tu, ca marea majoritate, tinzi sa consideri ca orice ar durea in burta are cauza ginecologica. In realitate nu e deloc asa si, inj majoritatea cazurilor, e cu totul alta cauza

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2012-05-11 11:38:42

Ruxandra89
New member
Inregistrat: 2011-09-23

Re: abdomen

Multumesc mult pentru raspuns smile
Am fost si la medic si nu e nimic grav.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.