homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Mai multe informatii despre ureaplasma/ureoplasma urealiticum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » mai multe informatii despre ureaplasma/ureoplasma urealiticum

#1 2008-09-07 15:05:43

onegirl
Membru
Inregistrat: 2008-09-07

mai multe informatii despre ureaplasma/ureoplasma urealiticum

as dori sa aflu despre ureaplasma/ureoplasma urealiticum

#2 2008-09-07 15:12:46

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Re: mai multe informatii despre ureaplasma/ureoplasma urealiticum

Sterge al doilea mesaj sa nu iei warn.
Ai putina rabdare, fetele iti vor raspunde cand cineva o sa stie sa dea un raspuns la subiect.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#3 2008-09-07 20:21:50

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

mami de minuni hjarta

#4 2008-11-21 19:22:11

rocket_34
Membru
Inregistrat: 2008-07-23

Buna seara,

Urmaresc de mult timp topicurile de pe forum si astazi am simtit nevoia sa scriu. Evident, cu o problema: ureaplasma persistenta. Pe scurt, acum 2 ani am "capatat" niste infectii cu ureaplasma, gardnerella si ...HPV. HPV-ul nu a lasat urme prea adanci, am fost la control si ce a lasat pe col nu e rana. Problema acuta pe care o am, insa, provine din persistenta Ureaplasmei si Gardnerellei. Am urmat tratamentele, de reinfectare nu poate fi vorba pentru ca nu am mai avut nici un contact de atunci. Ce m-a debusolat a fost ca analizele sunt contradictorii daca le fac la laboratoare diferite. In fine, ultimele analize al caror rezultat l-am luat astazi suna cam asa:
Secretie col uterin:
- culturi necrescute la 48 h
Secretie col - cultura microscopica - cultura microplasma
- ureaplasma - prezent
- micoplasma - absent
Antibiograma:
- sensibil la: tetraciclina. pefloxacin, doxicicilna, eritromicina, claritromicina, minocycline, clindamycin, azithromycin
- rezistent la: ofloxacin
Intrucat la o antibiograma anterioara a iesit ca e sensibil la ofloxacin, mi-a fost prescris, si l-am si luat! Am mai luat eritromicina si doxiciclina. In total, 4 randuri de antibiotice intr-un interval de aproape 2 ani
Secretie col uterin - examen micologic
Cultura: Levuri absente
Examen microscopic secretii:
- Celule epiteliale - frecvente
Reactie inflamatorie - intensa - frecvente polimorfonucleare
Hematii - prezente
Flora Doderlein - absenta
Folra cocobacilara Gram variabila - frecventa (Gardenerella vaginalis - like)
Levuri - nu se observa
Trichomonas vaginalis - nu se observa

Intrebarea mea este pe cat de simpla pe atat de disperata: ce sanse as avea totusi sa imi revin la normal? Ce medicamente, ce tratamente....pentru ca deja vad ca antibioticele luate pana acum au distrus cam tot sad

Va multumesc si sper sa aiba cineva rabdarea sa imi raspunda.

#5 2008-11-21 20:31:41

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

gardnerella e o deregalre a florei vaginale...asa ca nu putem vb de reinfectare sau de infectare...de ureaplasma in schimb nu cred ca ai scapat de atunci...tratamente pt ele doar medicul iti poate da (in funtie de antibiograma)...ce te pot sfatui eu e sa faci cura de o saptamana cu iaurt intravaginal pt refarea florei vaginale (a bacililor aia doderline care lipsesc cu desavarsire)...cu putin noroc asta ar trebui sa te ajute sa scapi de gardnerella...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-11-21 21:29:57

rocket_34
Membru

multumesc pentru raspuns. O sa incerc si varianta cu iaurtul. Un pic de noroc nu mi-ar strica....smile

#7 2008-11-21 21:38:11

crys_ty_na
Platinum member

cu placere si bafta smile

#8 2008-11-22 10:38:23

rocket_34
Membru

A mai aparut o intrebare: cum se face exact acest tratament cu iaurt: cat trebuie si daca e un anume iaurt care trebuie pus.

Multumesc

#9 2008-11-22 18:29:29

crys_ty_na
Platinum member

timp 4-5 zile pui in fiecare seara inainte sa te bagi in pat cu o siringa de 5 ml (alta in fiecare seara)  iaurt natural (din comert)...spre ex cel de la napolact e ok...

#10 2008-11-22 21:42:10

rocket_34
Membru

Multumesc inca o data. Revin cu rezultatele smile

#11 2008-11-24 13:17:49

lauraura
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-11-10

rocket_34 a scris:

Buna seara,

Urmaresc de mult timp topicurile de pe forum si astazi am simtit nevoia sa scriu. Evident, cu o problema: ureaplasma persistenta. Pe scurt, acum 2 ani am "capatat" niste infectii cu ureaplasma, gardnerella si ...HPV. HPV-ul nu a lasat urme prea adanci, am fost la control si ce a lasat pe col nu e rana. Problema acuta pe care o am, insa, provine din persistenta Ureaplasmei si Gardnerellei. Am urmat tratamentele, de reinfectare nu poate fi vorba pentru ca nu am mai avut nici un contact de atunci. Ce m-a debusolat a fost ca analizele sunt contradictorii daca le fac la laboratoare diferite. In fine, ultimele analize al caror rezultat l-am luat astazi suna cam asa:
Secretie col uterin:
- culturi necrescute la 48 h
Secretie col - cultura microscopica - cultura microplasma
- ureaplasma - prezent
- micoplasma - absent
Antibiograma:
- sensibil la: tetraciclina. pefloxacin, doxicicilna, eritromicina, claritromicina, minocycline, clindamycin, azithromycin
- rezistent la: ofloxacin
Intrucat la o antibiograma anterioara a iesit ca e sensibil la ofloxacin, mi-a fost prescris, si l-am si luat! Am mai luat eritromicina si doxiciclina. In total, 4 randuri de antibiotice intr-un interval de aproape 2 ani
Secretie col uterin - examen micologic
Cultura: Levuri absente
Examen microscopic secretii:
- Celule epiteliale - frecvente
Reactie inflamatorie - intensa - frecvente polimorfonucleare
Hematii - prezente
Flora Doderlein - absenta
Folra cocobacilara Gram variabila - frecventa (Gardenerella vaginalis - like)
Levuri - nu se observa
Trichomonas vaginalis - nu se observa

Intrebarea mea este pe cat de simpla pe atat de disperata: ce sanse as avea totusi sa imi revin la normal? Ce medicamente, ce tratamente....pentru ca deja vad ca antibioticele luate pana acum au distrus cam tot sad

Va multumesc si sper sa aiba cineva rabdarea sa imi raspunda.

Din cate cunosc eu  Ureaplasma urealyticum reprezinta o bacterie responsabila in primul rand de infectiile urinare si genitale. Se poate trata prin antibiotic in urma unor rezultate date de catre laborator, se recolteaza secretie, si apoi se da o antibiograma care atesta la ce antibiotic este sensibila.Din cauza ei nu poti ramane insarcinata sau poti pierde sarcina .De aceea medicii ginecologi iti recomanda de,de regula, efectuarea acestei analize. De preferat inainte de a ramane insarcinata deoarece exista o gama mult mai mare de antibiotice la care poate fi sensibila,adica o trateza mai usor.

Eu am avut ureaplasma si m-am tratat ,am facut odata analiza pana sa raman insarcinata si a iesit pozitiv adica ureplasma existenta si apoi la 6 luni negativ .

#12 2009-07-11 16:51:22

Dorina Gordea
Membru
Inregistrat: 2009-07-11

dr. Hunter Handsfield, M.D., de la MedHelp.org   spune ca Ureaplasma este o bacterie este o bacterie normala in tractul genital si ca el nu a testat aceasta bacterie in 30 de ani in clinica lui decat atunci cand a vrut sa faca vreo cercetare...

Although I dislike disagreeing overtly with patients' own health care providers, your positive test for Ureaplasma is meaningless.  It is a normal bacteria found in the genital tracts of at least 50% of sexually active people, and everybody has it at one time or another.  It is one of the hundreds of bacterial that normally inhabit the genital tract.  Some strains of Ureaplasma can cause nongonococcal urethritis (NGU) in men, but Ureplasma has never been found to be associated with signficant disease in women.  In my STD clinic, we have never once tested a person for Ureaplasma in 30+ years, except when we're doing research on it.

In other words, you should not have been tested for it; and having ureaplasma is not a reason to take doxycycline or any other antibiotic. I'm sure it had nothing to do with your yeast infection.

#13 2012-05-11 16:44:46

Eveliux
Full member
Inregistrat: 2009-10-30

buna, ma puteti ajuta cu interpretarea urmatoarelor rezultate ale unei culturi de col?
Absent Enterobacteriaceae si alti bacili gram negativi nepretentiosi Absent Staphylococcus aureus coagulazo-pozitiv Abents Streptococcus de grup B (agalactiae) Absent Streptococcus grup D Absent Candida sp.
La ultima cultura a iesit e coli pozitiv, acum daca nu mai apare aici inseamna ca am scapat?

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » mai multe informatii despre ureaplasma/ureoplasma urealiticum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.