homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretiile vaginale modficate

#1 2012-05-11 23:40:49

ely3
New member
Inregistrat: 2012-05-11

Secretiile vaginale modficate

Buna tuturor. Sunt noua pe acest forum si m-am gandit sa va cer ajutorul.
Mi-am inceput viata sexuala in urma cu cateva luni, fiecare contact sexual fiind protejat.
Am avut ultima menstruatie pe 24 aprilie(nu am un ciclu foarte regulat ,dar in jur de 33-35 zile) si am avut un contact sexual protejat pe 7 mai. Imediat cand prietenul meu si-a retras penisul din vagin, am observat in zona vaginului o secretie alba, spre incolora, destul de vascoasa.Nu are cum sa fi fost sperma, pentru ca nu s-a intamplat nimic cu prezervativul.M-am gandit ca a aparut in urma excitarii sexuale. Dupa acesta secretie, la doua zile, secretia mea vaginala, s-a modificat. A fost maronie, rosu- inchis, apoi un galbui, in care am vazut si cateva firicele de sange. Este a treia zi cand secretia este modficata. Nu este abundenta, ci in cantitate normala.
Sunt foarte speriata si nu stiu care este cauza acestei modficari. Este posibil ca perioada ovulatiei, sa cauzeze aceste mici firicele de sange in secretie si sa ii modifice culoarea? Ar putea cineva sa ma lamureasca, va rog?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.  big_smile

Ultima oara a fost editat de ely3 (2012-05-11 23:42:33)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.