|
Nu esti logat.
Acnee urata!#1 2012-05-10 16:09:35
acnee urata!hey! Am si eu doua probleme care inca mai exista de multi ani! Am cosuri pe fata, spate si uneori imi apare si pe maini. Mi-am facut analize hormonale si mi-au iesit unele valori cam mici decat ar fi normal pt varsta mea. Mentionez ca am 21 de ani si ma simt foarte prost ca problemele din perioada de pubertate la mine nu au disparut inca. Am o menstra neregulata si pt asta iau desorelle dar acneea nu a disparut. Am incercat o multime de tratamente dar fara rezultat. Cea de-a doua problema e ca sunt cam prea slaba , obosesc repede si am dureri de cap. Nu reusesc sub nici o forma sa iau in greutate, desi am tot incercat cu diferite tratamente dar degeaba. Greutatea mea e acum de 45 kg. si ajung uneori sa ma simt foarte complexata de faptul ca toata lumea imi zice ca sunt tare slaba. Va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti ce as putea face pt a rezolva cele 2 probleme cu care ma lupt zilnic. Multumiri! Offline #2 2012-05-10 22:04:24
Re: acnee urata!La acnee poti incerca Zineryt te ajuta extrem de mult insa iti usuca si iti cojeste fata.Avand in vedere ca rezultatele se vad extrem de rapid zic ca merita sa suporti 1-2saptamani acest tratament.Costa undeva intre 30-45 lei insa eu l-am luat dupa okazii cu 15 lei.Cu greutatea si eu sunt exact ca tine orice fac nu ma ingras:( Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline #3 2012-05-11 00:43:09
Re: acnee urata!eu am cosuri pe spate si pe piept. zinerytul merge si in cazul asta? "Caci Eu, Domnul Iisus Hristos, te tin de mana si iti zic: Nu te teme, Eu te voi ajuta!" Bine-ai venit pe lume, minunea mea http://www.fertilityfriend.com/home/3ab84f Offline #4 2012-05-11 01:08:21
Re: acnee urata!eu zic ca, daca dupa aproximativ 3 luni nu iti trece acneea cu Desorelle, poate ar trebui sa le schimbi. probabil ca doctorul ti-a recomandat acele anticonceptionale in functie de analizele tale hormonale - ce doctor ti le-a prescris, endocrinologul? pentru acnee se zice ca sunt bune Diane 35 (care sunt foarte puternice - mai degraba tratament hormonal decat simple contraceptive), Jeanine (sau Qlaira) insa cel mai bine ar fi sa le schimbi la recomandarea unui medic bun endocrnolog sau de planning. Ultima oara a fost editat de jeannie (2012-05-11 01:11:02) Offline #5 2012-05-11 09:05:49
Re: acnee urata!Da,iti trece poti da oriunde ai cosuri maini/picioare/fata/spate/piept. Atunci cand o usa ti se inchide,alta se deschide! Offline Publicitateloading...
#6 2012-05-12 10:47:19
Re: acnee urata!Multumesc pt sfaturi! Si da, am incercat cu Zineryt si intr-adevar a avut efect doar atunci cand luam, dupa un timp mi-au aparut iarasi. Iar cat despre anticonceptionale, mi-au fost prescrise de catre un medic de planning in urma analizelor hormonale! Offline #7 2012-05-12 14:49:56
Re: acnee urata!dar daca timp de cateva luni (de regula cam 3 luni) nu au si actiune asupra acneei, merita sa incerci sa le schimbi, tot sub indrumarea medicului de planning. ce vroiam sa zic e alte contraceptive contin substante diferite care ar putea actiona mai bine asupra acneei tale si sa fie, in continuare, destul de potrivite profilului tau hormonal din analize. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|