homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Remedii naturiste pentru cistita-2

#20 2011-10-11 11:46:17

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Remedii naturiste pentru cistita

veverita, ma bucur ca te simti mai bine. eu una n-as face tratamente luate de pe forum. nu stiu daca e ok sa mai astepti 3 zile, dar daca tu zici ca esti bine... incearca, ce sa spun? pacat ca nu te-a lamurit mai bine medicul de ce iti da o geanta de antibiotice daca nu ai nimic? nustiu

oricum, ceva trebuie sa fi fost, sangerarea aia nu era din senin.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-10-11 11:46:50)

#21 2011-10-11 23:55:51

monik
New member
Inregistrat: 2006-07-03

Buna din nou!! Veverita ,te rog mult nu renunta la tratamentul dat de dr.tau pt ca el stie mult mai bine dece ti l da.Eu de ex am luat si dupa termirarea trat.luni de zile tratament pana  la stopareaa ceistitei,daca iti spun schema mea de tratament care a fost pt o perioada de 9 luni de zile te speri.Asa ca te rog nu renunta la tratamente pt ca asa am facut si eu vreo trei ani de zile si uite ca nu a fost bine pt ca putem ramane cu foarte multe complicati.Afectarea rinichilor,ovarelor, infertilitate etc.Incearca sa ti iei acel vaccin Urovaxom sau daca esti bine URISAN 1pastila/zi si sa faci polidin si hidrateazate.Daca ai nevoie incontinuare de sfaturi te ajut cu mare caldura.

#22 2011-10-12 00:13:20

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

monik, cu tot respectul fata de faptul ca vrei sa ajuti si cu tot dragul fata de tine, nu are de ce sa faca polidin. nu exista nici macar un motiv pentru care ar trebui sa faca polidin, deci trebuie sa te contrazic aici destul de serios.

multa sanatate!

#23 2011-10-12 00:22:46

monik
New member

Cu tot respectul dar Polidinul este recomandat pt infecti urinare si etc.Cu mult respect informeazate mai bine sau citeste pe net prospectul.Iar eu, il l am recomandat ca si sfat nu ca tratament.PT ca veverita draga informezate pe net de POLIDIN,UROVAXOM SAU DE URISAN si dupa aceea discuta cu medicul tau si vezi ce iti spune.Pupici!!

#24 2011-10-12 00:39:30

moksha
Hero member

monik a scris:

Cu tot respectul dar Polidinul este recomandat pt infecti urinare si etc.Cu mult respect informeazate mai bine sau citeste pe net prospectul.Iar eu, il l am recomandat ca si sfat nu ca tratament.PT ca veverita draga informezate pe net de POLIDIN,UROVAXOM SAU DE URISAN si dupa aceea discuta cu medicul tau si vezi ce iti spune.Pupici!!

monik, stiu foarte bine despre ce vorbesc.

dar asa am sa fac, am sa ma mai informez, ai dreptate.

Publicitate

loading...

#25 2011-10-12 00:53:39

monik
New member

Nu eu imi cer scuze.Dar nu am facut decat sa ajut cu sfaturi nu cu scheme de tratament.Iar cand am trecut printr o problema similara am fost la med de fam,la ginecologie si nefrolog.Eu nu am vorbit in nestiinta de cauza.Iar polidinul mi a fost recomandati de toti pt imunizare si pt faptul ca eram un pic inflamata de la cistita deoarece nu am fost intelegatoare sa ascult de dr de la inceput.Scuze din nou!!!

#26 2011-10-12 00:57:29

moksha
Hero member

nu trebuie sa iti ceri scuze, eu doar am zis parerea mea, in cazul si momentul dat.

parerea ta este foarte binevenita si cu siguranta utila pentru veverita, eu doar am zis si parerea mea. nu am zis ca vorbesti fara sa stii despre ce vorbesti, doar am scris si eu ce am considerat. atat.

sanatate!

#27 2011-10-12 17:56:07

veverita_24
New member
Inregistrat: 2010-08-19

fetelor, nu e cazul sa va contraziceti...pana la urma, fiecare face ce crede ca e mai bine pt ea si daca un tratament a functionat la cineva, nu e obligatoriu sa fie valabil si pt alte persoane, fiecare organism raspunde la anumite medicamente...in fine, apreciez grija voastra...oricum, eu iau doar ce-mi zice medicul si si atunci ma informez indeaproape...
acum am inceput trat cu ciprinol, pt ca dupa 2 zile de liniste si pace, azi si-a facut iar aparitia draguta cistita...am inceput sa ma si obisnuiesc...
sa aveti zile frumoase si pline de sanatate!!

#28 2011-10-19 17:01:55

veverita_24
New member

buna! am o mare nelamurire si sunt cam speriata! in urma ultimei uroculturi am aflat ca am bacteria ecoli si ca e rezistenta la ciprofloxacinul pe care medicul mi l-a prescris inainte de a sti exact ce am. a presupus ea ca daca e ecoli, ar tb sa fie sensibila la ciprinol...am facut acest tratament aparent inutil cam 5 zile. simptomele au trecut, dar nu stiu daca si bacteria...problema nu e asta... problema e ca menstra tb sa vina pe data de 15 si nu da nici un semn de viata nici pana azi...eu iau ac yasmin de vreo 5 ani, dar luna aceasta am facut pauza, din cauza unei rani pe uter care nu mai trece...la ultima eco medicul mi-a zis ca am uterul deviat si ovarul drept marit (cel stang e absent, in urma unei operatii de chist ovarian, mi-a scos si ovarul). luna aceasta am avut un contact sexual protejat, dar si unul neprotejat, adica, a ejaculat pe mine, dar apoi m-a penetrat...ideea e ca s-a sters, dar acum ca nu-mi mai vine menstra, ma gandesc la tot felul de chestii...am inteles ca uterul deplasat poate deregla menstra, dar e posibil sa fiu insarcinata? si cat timp tb sa astept pana sa-mi fac un test de sarcina? va rog, orice parere conteaza, ca simt ca o iau razna...

#29 2011-10-19 17:18:26

moksha
Hero member

ai luat ciprinol degeaba, au trecut simptomele dar trebuie sa iei tratament adecvat pentru e coli, dupa antibiograma.

dupa anticonceptionale riscul de sarcina este mare, pentru ca pot aparea ovulatii multiple. daca le-ai lasat luna trecuta, eu cred ca a fost total neinspirat sa faceti sex neprotejat - chiar daca a ejaculat pe tine si s-a sters, e neprotejat, nu uita ca speramtozoizii sunt microscopici. totusi, la fel si menstra poate fi dereglata dupa pastile...deci cel mai bine fa un test de sarcina la 3 saptamani de la evenimentul contactului semi-ne-protejat.

rana e pe col, nu pe uter. trebuie si acea urmarita. uterul deplasat nu are de ce sa iti deregleze menstra.

in concluzie, da, eu cred ca e posibil sa fii insarcinata. doar un test te va lamuri.

succes!

#30 2011-10-19 17:24:25

veverita_24
New member

bine, dar la urocultura sau la analize de sange nu se poate afla o sarcina? ca eu am facut sapt trecuta aceste teste..si nu a iesit nimic... da, stiu ca rana e pe col, m-am grabit cand am scris...

#31 2011-10-19 17:26:25

moksha
Hero member

nu, nu se poate afla la urocultura ca esti insarcinata. si nici la analizele de sange. pot exista modificari, dar in nici un caz specifice pentru sarcina.

#32 2011-10-19 17:52:47

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

veverita_24 a scris:

bine, dar la urocultura sau la analize de sange nu se poate afla o sarcina?

doar daca ceri expres analiza beta hcg (se face din sange).

#33 2011-10-19 23:00:39

veverita_24
New member

am facut testul si a iesit negativ...o sa mai astept menstra..si mai incerc un alt test...dar eu cred ca e bine, incerc sa fiu optimista!

#34 2011-10-19 23:52:57

moksha
Hero member

daca au trecut 3 saptamani de la contactul cu pricina si testul e negativ, nu esti insarcinata.

#35 2011-10-20 11:04:08

veverita_24
New member

da, au trecut 3 sapt...dar ramane intrebarea!! de ce nu vine???

#36 2011-10-20 11:35:55

moksha
Hero member

asa cum am scris si mai sus, intreruperea anticonceptionalelor (tot nu mi-e clar de ce le-ai intrerupt) poate determina dereglari ale menstruatiei.

exista si alte posibilitati, daca esti nelinistita mergi la medic pentru a afla raspunsul exact.

succes!

#37 2012-04-25 19:16:46

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

o sa scriu si eu aici povestea mea, in speranta ca intra cineva care ma poate ajuta si are rabdare sa citeasca :

- acum aprox 3 luni am fost sa-mi fac un control ginecologic de rutina, nu aveam niciun simptom suspect; la culturile din col a iesit un enterococ, am primit tratament cu ovule care contineau 2 antibiotice conform antibiogramei
- am facut tratamentul, nu am scapat de el, din pacate ulterior punand lucrurile cap la cap mi-am dat seama ca ovulele au fost preparate gresit (ca dovada bacteria era in continuare sensibila la un antibiotic - pus in cantitate mai mica decat era necesar si devenise rezistenta la celalalt)
- la cateva zile de la terminarea tratamentului m-am trezit cu simptome de cistita : senzatie de nevoie de a urina in continuu si dureri abdominale
- am luat Urinal, ceaiuri multe, niste remedii homeopate care imi fusesera prescrise la ultima cistita (asta fiind a doua din viata mea) - fara vreun rezultat
- am facut inca o greseala, m-am simtit foarte rau, durerile erau destul de puternice si am mers la urgenta, unde mi s-a prescris Ciprofloxacin 5 zile, Cystone si supozitoare cu Diclofenac (intamplator sau nu, enterococul din col devenise rezistent la Ciprofloxacin intre timp)
- am facut tratamentul, nicio ameliorare
- la 5 zile dupa terminarea tratamentului cu antibiotic am facut urocultura - negativa
- am continuat cu tratamentul naturist / homeopat, plus capsule cu albastru de metil, cu foarte mici progrese, am avut chiar o saptamana intreaga destul de buna, dupa care de 2 zile simptomele sunt cam la fel ca la inceput (precizez ca situatia dureaza de 2 luni fara cateva zile)
- intre timp am facut si analize pentru ureaplasma, mycoplasma si chlamydia - negative si inca o cultura (de data asta din secretie vaginala) la care a iesit streptococ b
- o sa refac urocultura si voi merge maine la ginecolog pentru un nou tratament pentru enterococ

Stiu ca o sa spuneti ca plantele si homeopatele sunt o prostie (as lua si antibiotic in momentul asta, dar ce ? ca urocultura e negativa), intrebarea mea este : poate o infectie vaginala sa cauzeze simptome urinare atat de persistente ? sau daca nu, ce anume le poate cauza, in absenta unor germeni ? am ajuns cu nervii la pamant, zi si noapte senzatia de nevoie de a urina / vezica plina nu dispare...
Mai am de bifat o ecografie si o vizita la urolog, ce altceva sa mai fac ? Am citit despre cistita interstitiala si deja ma intreb daca e si cazul meu - desi nu am un istoric de cistite recidivante
Va multumesc

update : am fost la ginecolog si la intrebarea mea daca infectiile genitale pot cauza simptome de cistita a zis ca da si mi-a dat tratament pentru streptococul b exact cum am citit pe aici ca nu se face : antibiotic si pe cale orala, si local (ovule cu 2 antibiotice), si pentru partener + ovule cu lactobabcili (pe astea o sa le iau) + sa dau cu domestos si sa fierb lenjeria si sa fac sex cu prezervativ, ca nu a mai vazut un asemenea caz ca al meu (???) atat de plin de bacterii
l-am intrebat cum de nu mi-a iesit SI enterococul la a doua cultura si mi-a zis ca e posibil sa fi disparut (??), desi imi spusese ca nu voi scapa de el in veci fara antibiotice

inca un update : a iesit streptococ B si la urocultura (dar la sumar nu sunt leucocite), antibiograma e identica cu a celui din scretie. deja nimeni nu mai intelege nimic... de ce initial nu a iesit nimic la urocultura, unde a disparut enterococul si cum a aparut streptococul b in locul lui...
la nicio saptamana am facut inca o urcoltura la Cantacuzino : negativa, dar la sumar apar leucocite
ecografie : am mult nisip la rinichi, dar se pare ca nu asta poate fi cauza simptomelor; vezica are peretii ingrosati, 3mm; doctorita de la ecograf spune ca e posibil sa fie cistita interstitiala sad
stare subfebrila de vreo 3 zile - o sa iau totusi antibiotic, nu mai am nimic de pierdut

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-05-04 12:47:42)

#38 2012-05-13 10:12:26

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

continuare : iau Ofloxacin de 6 zile, starea subfebrila si disconfortul urinar persista
am fost si la un urolog, care nu si-a pus o secunda problema ca nu ar fi infectie, a luat de buna singura urocultura pozitiva, mi-a spus sa iau si Cefaclor pe langa Ofloxacin (care nici nu apare pe antibiograma - mi-am luat Cefuroxim in schimb, dar inca nu m-am incumetat sa-l iau si pe ala) si sa-mi "sterilizez vaginul" inclusiv cu ovule cu betadina
plus aceleasi povesti, sa ia si partenerul antibiotic...
deci nu stiu ce sa mai fac, probabil o sa iau si al doilea antibiotic si o sa-mi fac programare la alt urolog, alte analize nu pot face pana nu termin cu antibioticele

Ultima oara a fost editat de heimdall (2012-05-13 10:25:12)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.