homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?

#1 2012-05-11 17:55:01

Andreea89
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2007-11-01

Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?

Sa va zic pe scurt pt ca nu vreau sa va plictisesc. Sunt in an si in aceeasi grupa cu fostul meu prieten(noi suntem despartiti de 2 ani)si problema e ca nu stiu cum ar trebui sa reactionez in cazul in care el isi aduce prietena cand noi iesim cu grupa. .Pt ca din cauza ei ne-am despartit.El s-a cuplat cu ea dupa 3 zile,iar eu sufeream ca proasta si plangeam din cauza lui/lor.
Pt el nu mai am niciun sentiment , dar nu cred ca mi-ar veni bine sa o vad pe ea(mai ales dupa atata timp - cand eram cu el,ea era in grupul nostru,deci ne vedeam frecvent)....as vrea sa ma pregatesc sufleteste din timp si in caz ca se intampla nu as vrea sa dau dovada de misogism...si nici nu as vrea sa se observe ca ma deranjeaza prezenta ei(pt ca DA!chiar m-ar deranja prezenta ei)

Ce ar trebui sa fac?

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-05-11 17:57:06)

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#2 2012-05-11 18:16:43

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Cum s-ar comporta o LADY in situatia urmatoare?

sa te prefaci! sa te prefaci ca nu iti pasa, sa stai cat mai departe de el si eventual pe aceeasi parte a mesei (daca iesiti la un local) ca sa nu il/o vezi, vorbesti cu ceilalti colegi. daca se intampla sa ajungeti sa vorbiti, incearca s-o faci calm, la subiect, sa nu te intinzi prea mult. daca poti, zambesti putin si cam asta ar fi. nu poti nici s-o ignori total, mai ales ca spui ca o cunosti inca de cand erai cu fostul.

bebe V., soarele si luna

#3 2012-05-11 18:19:35

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Nu ai mai avut un topic pe tema asta? hmm

Sa nu te astepti sa te salut!

#4 2012-05-11 18:43:57

Karina_
Full member
Inregistrat: 2010-12-16

Eu cred ca o LADY pur si simplu nu se mai uita in trecut, deci, implicit nu ii pasa. Tu daca nu simti nimic pentru el de ce iti pasa ca e cu alta acum? chiar daca aceea "alta" a fost motivul despartitii voastre. Si pana la urma, sa inteleg ca el era cu tine dar a inceput sa se indragosteasca de ea? apoi evident ti-a spus ca nu se mai poate ca simtea ceva pentru ea. Mai bine ca nu te-a dus de nas in continuare, mi se pare foarte frumos ca ti-a spus ca exista alta in viata lui. Ce vreau sa spun este ca nu vad de ce iti mai pasa si de ce te deranjeaza prezenta lor, impreuna, pentru ca pana la urma nu te-a inselat(sau nu ne-ai spus), nu si-a batut joc de tine. Ai fost ranita atunci dar ma jur ca as prefera ca o relatie sa se termine asa decat sa ii gasesc in pat pe amandoi

#5 2012-05-11 22:40:59

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

De ce, de ne ce, o deranjeaza prezenta fetei aleia. Ai sentimente si daca esti o lady si daca nu. Ca si april sunset, si eu cred ca n-ai ce face decat sa te prefaci. Probabil cu timpul te vei obisnui si cu prezenta respectivei si iti va fi totul indiferent in cele din urma.

Publicitate

loading...

#6 2012-05-11 23:16:32

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

E un mecanism de autoaparare al naturii umane. Intelege-l si accepta-l; daca ai vreo farama de spirit de observatie, vei renunta la unealta asta ce te impleticeste in viata de zi cu zi.

Ultima oara a fost editat de Diananaid (2012-05-11 23:19:55)

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#7 2012-05-12 10:59:43

Andreea89
Sr. member

El nu s+a indragostit de ea in timp ce eram noi impreuna,ci pur si simplu noi ne certasem la mare am zis ca vai Doamne,ne despartim...(dar de cate ori nu am mai zis noi ca ne despartim...)el a cautat o portita,probabil a vrut sa+mi demonstreze ca poate si cu alta.A facut mai mult ambitie.Pe timpul verii cat timp ei erau la inceputul relatiei,noi 2 nu am mai vbit deloc,dar cand a inceput facultatea el m+a cautat mi+a zis ca s+a gandit la mine,doar ca nu se poate desparti de ea deoarece fratele ei era cel mai bun prieten si s+ar fi certat cu el ca si+a batut joc de sora lui.Intr+un fel il intelegeam  cu toate ca eu sufeream enorm de mult si vbeam,ieseam impreuna,lumea credea ca ne impacasem...acceptam asa situatia sperand ca el o sa se desparta de ea....am continuat+o asa mai bine de 6 luni...Pana cand el mi+a propus ca eu sa+i fiu amanta si ea sa fie oficiala:) Atunci m+am trezit.Nu i+am mai raspuns la telefon,nu l+am mai cautat cu toate ca el ma suna in disperare.

Nu incerc sa.i caut lui o scuza,dar din punctul meu de vedere , daca ea ar fi fost fata ok ar fi trebuit sa mai astepte pana sa se combine cu el.Nu sa stai cu el de mana pe plaja in fata mea,iar eu sa plang ca proasta.Nu mi se pare corect. Dupa 2 ani jumatate putea sa se gandeasca si ea mai bine ca poate e o cearta de moment si poate oamenii astia se impaca.

Ceea ce vrea un bărbat e să creadă că o femeie îl poate iubi atât de mult încât n-o va interesa nici un alt bărbat

#8 2012-05-12 16:40:14

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

eu nu inteleg de ce o invinovatesti pe ea (care nu cred ca stia ce e in relatia voastra) si nu pe el (care a deschis portita). ambitie sau nu, e acum cu alta de 2 ani, ANI, nu luni. daca era sa va impacati atunci, va impacati si daca-i stateau 7 femei dezbracate in poala pe plaja, nu doar una.
la tine vad ca e totul ok cu faptul ca imediat a deschis portita, ai fost a 5-a roata la caruta, a bagat faza cu prietenul cel mai bun, a insistat sa ramai ajutor la caruta plus cine stie cate alte lucruri. in schimb, fata respectiva ar trebui arsa pe rug doar pentru ca a nimerit intr-un moment prost, dar a incercat si i-a mers mai departe.
nu crezi ca e o problema pe undeva?

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#9 2012-05-12 18:03:41

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

Nu stiu ce rost are sa cauti vinovati smile. Probabil ai suferit mult atunci, si e de inteles, dar nu stiu daca a fost cineva neaaparat de vina. Pur si simplu s-a intamplat. Viata merge inainte si cum nimic nu se intampla degeaba, probabil ca ai avut multe de invatat dupa relatia respectiva si experienta in sine, cu tot cu perioada de dupa despartire... Poate alta data o sa pui mai mult pret pe tine si nu o sa mai accepti sa fi pusa intr-o situatie de genul, poate ai realizat ca meriti mai mult de atat, o sa stii ce poti sa tolerezi si ce nu intr-o relatie, poate ti-ai dat seama de unele greseli pe care le faceai si pe care nu o sa le mai repeti. Ai capatat experienta de viata, nu ai pierdut nimic. Data viitoare o sa fie mai bine, de asta sa fi sigura!
Iar in legatura cu situatia expusa in primul post, daca te-ar deranja atat de mult sa stati toti la aceeasi masa poti sa nu te duci. E simplu. Nu te obliga nimeni sa fi prezenta undeva unde nu te simti ok. Cu timpul, dupa ce o sa treci peste asta, nu o sa mai ai nici o treaba cu ei, o sa iti fie total indiferenti puss

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#10 2012-05-12 19:41:16

Andreea89
Sr. member

Problema e ca eu am tot am refuzat invitatiile colegilor mei de a iesi undeva pt ca venea si el,dar asta nu stia nimeni,pur si simplu inventam scuze.Probabil dupa ce am depasit momentul si chiar mi-am dat seama ca nu se merita sa pierd momente frumoase alaturi de colegii mei din cauza lui,am inceput sa ies.

Inainte cand ieseam ii intrebam cine mai vine(intrebam si la ce ora,unde,bla bla)dar ma interesa mai mult cine mai vine si in cazul in care imi zicea ca vine si X. ii spuneam ca ma mai gandesc(bine,nu dadeam de inteles ca el ar fi problema)si ca le trimit un raspuns daca ies sau nu.
Am depasit momentul ca vine si el,dar nu stiam cum sa ma comport daca vine si ea. Datorita voua,am inteles ce e mai bine sa fac,in caz ca...se intampla.Nu-mi pare rau ca m-am despartit de el pt ca am invatat multe,am intalnit un baiat cu care sunt mult mai fericita(deh!n-a fost primul.Si ce?smile ) ...N-o condamn pe ea ca ne-am despartit ci o condamn pt gestul ei.Nu mi se pare a fi gestul unei fete care se respecta.Mi s-ar parea dureros si as avea o piatra pe suflet daca as sti ca o fata sufera si plange dupa un baiat cu care eu am o noua relatie....si cred ca nici lui nu i-a fost prea usor(oricum i-a fost mai usor decat mi-a fost mie)pt ca nu m-ar fi cautat la inceputul anului universitare,nu m-ar fi sunat noaptea sa-mi puna N&D - vino inapoi ( dupa 1 an de relatie a lor )

El,in momentul de fata,ma evita total,nu mi se adreseaza,nu se uita la/spre mine,de salutat nici nu vine vorba. Nu ma mai intereseaza,daca asta vrea,eu de ce sa fac mai mult?!Eu in prezenta lui ma comport absolut normal,il tratez ca pe un simplu coleg,pt ca asta e,chiar zilele astea l-am intrebat cum a fost ex-ul cu un prof. la care aveam si eu examen.Mi-a raspuns scurt,sec.Si ce?smile Chiar nu-mi pasa.

Ultima oara a fost editat de Andreea89 (2012-05-12 19:45:47)

#11 2012-05-12 20:13:38

my_aa
Insomniac member

Pai daca el te ignora atunci e simplu. Inseamna ca nu o sa fie nevoie sa le dai atentie, sau sa vb. cu ei. Indiferenta e cea mai buna in situatii de genul asta, crede-ma wink
Sau daca te intreaba vreunul dintre ei ceva, raspunzi sec si simplu si tu si gata. Doar iesi sa te simti bine impreuna cu colegii tai nu ca sa le dai lor atentie sau sa te intereseze ce spun, fac, gandesc...
Oricum, daca el te ignora asa cum spui, probabil o face pentru ca i-a reprosat ea ceva legat de faptul ca inainte vb. cu tine. Dar nici aici nu e neaaparat vina ei, pentru ca el a ales sa se comporte asa vis-a-vis de tine.

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#12 2012-05-12 20:25:44

my_aa
Insomniac member

Si
Daca spui ca esti mult mai fericita cu actualul, atunci fi asa cu adevarat, bucura-te ca ai scapat de fostul pentru ca acum iti merge mult mai bine!
Ia-l si tu pe el cu tine cand iesiti cu grupa cand are timp sa mearga cu voi, acum formezi un cuplu fericit cu el, la asta trebuie sa te gandesti!
Sper sa nu te superi pe mine, dar cred ca inca nu ai trecut peste ce a fost acum 2 ani, si cred ca ar fi cazul sa o faci smile
Prea mult te intereseaza persoana lui, desi nu ar trebuii. Nu e in interesul tau.

Ultima oara a fost editat de my_aa (2012-05-12 20:30:51)

#13 2012-05-12 21:16:44

Andreea89
Sr. member

Nu e vorba ca nu vreau sa-l iau pe iubitul meu,doar ca el uneori lucreaza,iar alteori imi zice sa merg cu colegii mei,ce sa faca el acolo?(vrea sa-mi arate ca are incredere in mine si ca nu-i frica de nimic)Aseara cand i-am zis ca-i trimit mesaj cu persoanele prezente a zis ca nu-l intereseaza,sa merg sa ma distrez linistita(nu asa ca-i scumpel?big_smile )

Nu cred ca nu am trecut peste faza asta sau poate doar incerc sa ma conving pe mine,dar e cert ca nu mai simt absolut nimic pt X. si nu ma intereseaza in mod expres persoana lui. Eu am incercat sa demonstrez contrariul:am incercat sa-i arat ca pt mine nu e o probl. daca il intreb dsp un profesor daca e sever sau nu,acelasi lucru l-as fi intrebat si pe alt coleg daca celalalt coleg ar fi dat ex-ul cu proful respectiv(dar cum el a fost singurul din grupa chiar vroiam sa stiu cum sta trb)si nu l-am intrebat doar ca sa ma bag in seama(oare asta s-a interpretat?)

#14 2012-05-12 22:14:33

my_aa
Insomniac member

Nu stiu cum a interpretat el, dar daca nu vb cu tine si te ignora fa si tu la fel. Cand incerci sa demonstrezi ceva cuiva, e pentru ca intr-un fel sau altul iti pasa si chestia asta se simte. Eu nu spun ca e rau sau bine, pana la urma asta e situatia.
Eu cred ca indiferenta e cea mai buna aici si daca e nevoie sa vb cu el, daca o sa te intrebe vreodata ceva ii raspunzi si atat ii dai de inteles ca ai alte lucruri mai importante de facut.

#15 2012-05-12 22:30:53

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

Din ce am citit eu foarte putin .... inteleg ca tu nu suporti sa il vezi pe ex-ul cu alta si mai ales sa vina si cu ea in acelasi loc cu tine ... eu zic ca problema e ca tu nu stii sa iti "omori" uneori sentimentele ... daca v`ati despartit acum gata fiecare isi vede de viata lui ... priveste`l ca un coleg si nu ca un fost iubit ... si incearca sa te intelegi cu toata lumea chiar si cu prietena fostului iubit ... eu asta am inteles ... daca am inteles gresit recitesc sau corecteaza`ma

aa si cum poti sa zici de LADY cand tu deja o urasti pe prietena fostului tau iubit fara ca sa o cunosti ? vrei doar sa inseli aparentele de LADY ?... sau o cunosti si nu ai spus ?

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-05-12 22:44:02)

#16 2012-05-13 00:56:00

Andreea89
Sr. member

AcidulaSs,nu vreau sa te jignesc,dar nu ne dam cu parerea inainte sa citim toate posturile.
1.Am zis ca tipa facea parte din gashka noastra.
2.N-o urasc,e mult prea spus.Pur si simplu nu stiam cum sa ma comport in situatia mentionata in primul post,iar tipa nu este demna de laudat.

Imi mentin punctul de vedere,chiar o condamn pt faptul ca statea de fata cu mine de mana cu ex-ul meu prieten(de 3 zile),eu stateam pe cearcaf si plangeam in hohote,iar ea se duce in apa cu el si se saruta.Eu am vrut doar un sfat ca sa ma comport frumos cu o persoana care nu merita.Daca o prietena de-a mea ar fi trecut prin aceeasi situatie,fata de respectiva as fi avut acelasi sentimente..Nu o condamn ca e cu el,n-are decat,eu nu am pierdut nimic,ea n-a castigat prea multe.

#17 2012-05-13 10:05:02

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Andreea, isotria se repeta. In urma cu ceva timp boceai pe cearceaf, acu' te framanti pe forum. Gandeste-te ca-n timp ce tu te macini atat (da, e evident, deja au mirosit vreo cativa useri), aia isi face linistita de cap cu fostu' si-si traieste tineretea.

Inca ceva, daca tu crezi atat de frenetic ca picioarele aleia trebuiau sa i se inmoaie pe loc si sa verse lacrimi de martira cand te-ai vazut pe tine ca boceai, n-ai invatat nimic din viata. Ridici o utopie la nivel de adevar general. Iei cazul tau personal si te incapatanezi sa creezi o teorie cum ca planeta ar trebui sa se comporte conform sentimentelor tale. Ghici ce? Strainii mereu vor pune trairile lor pe primul plan si te vor lasa pe tine-n spate, indiferent de zvarcolirile tale. Aia, intr-adevar, trebuia sa-l lase pe farsorul adorat, pentru ca banuiesc ca erau oarecum evidente urmele de melancolie pentru tine.

Gandeste-te de mai multe ori inainte sa zici cu lejeritate ca nu-ti mai pasa de ei, pentru ca, la o adica, de atata indiferenta ai deschis 2 topicuri cu aceeasi esenta.

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#18 2012-05-13 11:17:54

AciDulaSs
Banat
Inregistrat: 2008-10-16

aaa bun atunci asteapta tu ca fostul tau prieten si actuala ei prietena sa vina sa iti ceara acceptul daca pot sa se sarute si daca pot sa se tina de mana de fata cu tine ... dupa cum ti`am spus invata sa treci peste ... poti tine o prietenie buna si cu fostul si cu prietena fostului asta doar daca vrei tu ... daca tu ii vezi ca potentiali "dusmani"(mai ales pe actuala lui) asta e problema fiecaruia ... eu pur si simplu imi dau cu parerea smile bafta.

si 2 la mana nu m`ai jignit smile pentru ca nu ai cum big_smile wave

Ultima oara a fost editat de AciDulaSs (2012-05-13 11:18:43)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.