|
Nu esti logat.
Teroare` ! :(#1 2008-01-07 22:09:11
teroare` ! :(fetele am o pb care d o luna ma terorizeaza` #2 2008-01-07 22:12:30
Re: teroare` ! :(Skumpi, dar nu poti sa incerci sa te intelegi omeneste cu el? gen "omule, eu vin si imi fac treaba intr-o ora-2 pe urma stau si ma uit pe pereti, lasa-ma sa ma duc si eu acasa sa invat, sa-mi vad si de facultate"? #3 2008-01-07 22:19:03
Re: teroare` ! :(n`am ce... #4 2008-01-07 22:27:04
Re: teroare` ! :(mancand pamantul !!!!!!!!!!!!! #5 2008-01-07 22:51:01
Re: teroare` ! :(pai o sa`i zic prin 15 februrarie ...pana atunci numar zilele...ma rog la D`zeu sa pot sa trec peste sesiunea asta si sa`mi iau examenele...tot am impresia k e un vis urat...k trb sa ma trezesc...nush poate`s eu nebuna dar pur si simplu is`stresata ..am prins asa o ura....is nebuna` Publicitateloading...
#6 2008-01-08 09:50:55
Re: teroare` ! :(nu esti nebuna...crede-ma ca exista joburi si mai nasoale. take it easy... o sa fie ok. si in timpul liber de la munca de ce nu-ti iei ceva de invatat, ceva pt scoala? trece vremea mai rpd... Offline #7 2008-01-08 11:14:24
Re: teroare` ! :(skumpi...dar de ce nu-ti dai demisia? chiar daca ti-a facut contract pe 3 luni, asta nu inseamna ca tre sa stai cu forta daca nu vrei...eu inteleg cum e sa ai un job naspa...eu am stat un an jumate intr-un servici pe 5 milioane de lei si-atat si munca si f**** nervii la greu... daca n-ai nevoie de banii aia, pleaca si gata... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #8 2008-01-08 11:15:09
Re: teroare` ! :(
da ....si demisia merge Offline #9 2008-01-08 13:35:56
Re: teroare` ! :(chiar dc ai semnat un contratc pe 3 luni asta inseamna k el nu te poate da afara mai repede de 3 luni pana expira contractul, dar tu poti oricand sa iti dai demisia.. Offline #10 2008-01-08 13:48:43
Re: teroare` ! :(da exact...demisia este un act unilateral si nu trebuie motivata...ai preaviz de 15 zile lucratoare si gata N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #11 2008-01-08 14:24:40
Re: teroare` ! :(da...asa e. depinde daca in contract nu se stipuleaza ca angajatul este obligat sa plateasca ceva daca pleaca...ca mai exista si d'astea...dar daca skumpi nu are carte de munca si nici contract poate sa nu mai mearga de a doua zi ca n-are ce sa-i faca Offline #12 2008-01-08 18:49:24
Re: teroare` ! :(da stiu k pot sa merg oricand...faza e ca suntem prieteni d familie...si nu vreau sa iasa discutii...cum k l`am lasat asa cu ochii in soare` ! #13 2008-01-08 21:13:14
Re: teroare` ! :(poate in 3 luni o sa te obisnuiesti, si o sa te razgandesti, dar daca nu, mai bine pleaca de acolo pentru ca pierzi si de la facultate, si nici nu esti multumita de ceea ce faci... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #14 2008-01-08 21:21:14
Re: teroare` ! :(nu am la ce sa ma obisnuiesc...sunt d o luna jumate aproape si e acelasi lucru...nu o sa ma razgandesc asta e clar.... #15 2008-01-08 22:41:06
Re: teroare` ! :(Nasoala faza Skumpi,pot sa spun ca te inteleg prin ce treci,ceva de genu sunt si eu dar muncesc 12 ore/zi. cu toate ca am de munca cam toata ziua am niste ore cand cei mici dorm si pot sa fac orice,sa ma uit la T.v.,sa manac,etc. dar eu stau si ma uit la ceas din 20 in 20 min. si ma gandesc ce bine ar fi daca as fi acasa,sa ma ies cu prietenii,sa ma recreez si eu dupa servici,etc. deci,cu toate ca ai un program super-naspha macar poti sa fii fericita ca esti langa familie,prieteni si nu la nu stiu cate mii de km si te gandesti "cum ar fi daca ar fi.."fiecare dintre noi facem sacrificii,vorba aia si pe parcurs vedm daca merita sau nu....bafta in viitor,oricum... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #16 2008-01-08 22:46:47
Re: teroare` ! :(asa e....la toata casa e cate o pb numa k nu e la fel © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|