|
Nu esti logat.
Secretii "masculine"-2#20 2010-09-15 22:12:07
Re: secretii "masculine"buna. am fost ieri dupa analize si la cultura mi-a iesit Mobiluncus, mi-a prescris antibiotic si niste ovule, si mi-a spus doamna doctor ca treb sa ia si partenerul meu. ideea e ca noi ne-am despartit de vreo 2 luni si el zice ca nu are nici un fel de simptom, si din ce am citit pe net aceasta infectie nu e neaparat cu transmitere sexuala. si acum nu stiu daca sa urmeze si el tratamentul sau nu. oricum treb sa o caut din nou pe doamna doctor, insa azi nu am gasit-o la cabinet. daca intre timp ma puteti ajuta.. Offline #21 2010-09-16 12:59:11
Re: secretii "masculine"incep sa cred ca este o raceala, la 3 zile dupa ce a inceput sa il usture a si racit cobza. poate sa fie o cistita? el zce ca simte pe uretra ceva ca o umflatura si acolo il deranjeaza si in continuare il ustura la urinat si are scurgeri, nu mari dar nu a avut niciodata. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #22 2010-09-16 13:55:43
Re: secretii "masculine"nu cred ca pote face urocultura odata cu recoltarea pt BTS Offline #23 2010-09-16 14:05:10
Re: secretii "masculine"daca ma puteti ajuta si pe mine in legatura cu mesajul pe care l-am trimis aseara legat de infectia cu Mobiluncus. multumesc mult Offline #24 2010-09-16 14:25:40
Re: secretii "masculine"maya... eu nu prea pot sa te ajut. daca o sa-ti zic sa sa se duca sa-si faca si el sa faca un examen de secretie uretrala, ma indoiesc ca o sa se duca, daca el nu vrea sa faca nici macar tratament... Offline Publicitateloading...
#25 2010-09-16 14:31:57
Re: secretii "masculine"
l-au chemat la 8 dimineata si cica nu trebuie sa se spele si sa urineze deloc in acea dimineata (pana la recoltare desigur). Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #26 2010-09-16 20:36:58
Re: secretii "masculine"Intre raceala si cistita nu este nici o legatura. Raceala este provocata de un virus care are preferinta pt sistemul respirator, si in nici un fel nu poate ajunge in alte locuri, sa dea cistita. Cistita este provocata de o bacterie, cel mai adesea E-Coli. Poate cand e racita mama ta nu bea apa, si de asta ajunge la cistita, sau poate este o coincidenta. Offline #27 2010-09-27 18:44:02
Re: secretii "masculine"astazi au venit rezultatele analizelor, este perfect sanatos, nu are nici un BTS, doar o infectie urinara cu coci gram pozitivi. 7 zile va lua amoxicilina. intrebarea este: putea sa ii ia de la mine? eu ii pot lua de la el? eu am mai avut coci gram pozitivi cand aveam candida mai ales dar ultima data nu mi-au mai aparut si el s-a imbolnavit cat timp eram eu in tratament. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #28 2010-09-27 18:49:35
Re: secretii "masculine"daca e infectie urinara, nu e transmisibila sexual Offline #29 2010-09-27 18:52:05
Re: secretii "masculine"asa a concluzionat dermatologul, ca sa folosesc vorbele lui "infectie urinara, iei antibiotic 7 zile si trece". Ultima oara a fost editat de coraline (2010-09-27 18:52:50) Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #30 2010-09-27 18:55:23
Re: secretii "masculine"cred ca n-am zis bine, din ce vad acum pe net uretrita e provocata de germeni transmisi pe cale sexuala... mai asteapta pareri de la cineva avizat Offline #31 2010-09-27 19:20:38
Re: secretii "masculine"ok multumesc mult, o sa astept Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #32 2010-09-27 23:29:33
Re: secretii "masculine"
Este netransmisibila, DAR eu nu as face sex daca as fi baiat si as avea o infectie si m-ar durea si m-ar ustura uretra...dar de transmis nu se transmite. Offline #33 2012-05-14 11:53:03
Re: secretii "masculine"cine imi poate spune si mie cum se face corect recoltarea de secretie uretrala la barbati ? ca vad pe site-urile laboratoarelor ca se recomanda sa se faca dimineata inainte de prima urina Offline #34 2012-05-14 12:20:56
Re: secretii "masculine"Heim, eu stiam ca minim o ora nu are voie sa faca pishu inainte de recoltare ( nu mai stiu care lab. ne-a recomandat asa). la noi probabil ca au fost mai multe ore dar niciodata inainte de prima urina de dimineata. n-am avut niciodata motive sa ne indoim de rezultate, deci cred ca a fost ok cum am procedat. Offline #35 2012-05-14 12:23:52
Re: secretii "masculine"multumesc mult, garga... ar fi fost niste dificultati logistice sa procedam cum ziceam ca am citit Offline #36 2012-05-14 14:01:13
Re: secretii "masculine"da, am citit ce ti se intampla ... incalcita situatia Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|